Anasayfa » Isıtma soğutma ve havalandırma » İnşaat sanayi » KOCAELİ Isıtma soğutma ve havalandırma » VALFTEK Valf Teknik Tesisat Elemanları San. Tic. A.Ş

VALFTEK Valf Teknik Tesisat Elemanları San. Tic. A.Ş


Suadiye yolu no:19 sarımeşe Kartepe

Telefon1: 2624716162

Telefon2: 2164154020

Fax: 2164154021

Web: www.valftek.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:48 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Bonetti italy

VALFTEK A. Ş. 1998 yılında sanayi vanaları, seviye göstergeleri ve diğer yardımcı tesisat elemanlarının imalat ve satışı amacıyla konusunda deneyimli kişilerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur.

VALFTEK A. Ş. tasarımı kendisine ait VALFTEK markalı ürünlerin yanı sıra, bu sektörde yüzyılı aşkın süredir faaliyet gösteren İtalyan Cesare Bonetti S.p.A. firması ile tek mümessillik, lisans ve ortaklık anlaşması yaparak BONETTI® markası ile proses vanaları ve seviye göstergeleri imalatını da sürdürmektedir.

VALFTEK A. Ş. 2009 yılında, artan ürün çeşitliliği ve üretim hacmini karşılayabilmek için Kocaeli Kartepe mevkiinde 4.800 m2 kapalı olmak üzere toplam 11.000 m2 lik yeni modern fabrikasında çoğu mühendis yaklaşık 50 kişilik kadrosuyla yeniden organize olarak ve makine parkını genişleterek çalışmasına devam etmektedir.

Mühendisliğin gerektirdiği teknik ve emniyet şartlarını taviz vermeden uygulayan VALFTEK, vana sektöründe kalitesi, ürün çeşitliliği, güvenilirliği, sürekli geliştirme ve zamanında teslimat konusunda müşteri memnuniyetini karşılamakta ve sektörün lider firmaları arasında yer almaktadır.

VALFTEK A. Ş. üretiminde olmayan yüksek basınç ve sıcaklık vanaları ve seviye göstergeleri, kondenstoplar, emniyet vanaları, aktüatörler , v.s. gibi tesisat elemanları ve aksesuar taleplerini karşılamak üzere konusunda lider uluslararası firmaların da mümessili olup, özel uygulamalar için çözüm de üretmektedir.

VALFTEK A. Ş. ISO9001:2008 Kalite Güvence sertifikası, PED97/23/EC Basınçlı Ekipmanlar Yönetmeliğine göre CE belgesi, GOST ve diğer zorunlu ürün belgelerine sahip olup uluslararası pazarda da rekabet gücünü sürdürmekte ve büyümesine emin adımlarla devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

vana, valf, küresel vana, doğalgaz vanası, hidrant, seviye göstergesi, manyetik seviye göstergesi, çek vana, pislik tutucu, pistonlu vana, metal körüklü vana, globe vana, çelik monoblok vana, kızgınyağ vanaları, kondesntop, buhar kapanı, imalat satış pazarlama, bonetti, valvole, fire hydrant, valve, klappe, buhar

#vana valf #hidrant seviye #küresel vana #pistonlu vana #buhar kızgınyağ


Benzer Firmalar