Aydınlatmalar


Nisbetiye Cad. Belediye Sitesi A1 Blok No:5/I Ulus

Telefon1: 02123525935

Telefon2:

Fax: 02123525935

Web: www.aydinlatmalar.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AYDINLATMALAR.COM® TÜRKİYE’NİN İLK ONLINE AYDINLATMA MERKEZİ®’dir.
AYDINLATMA TASARIMI , SATIŞ VE PROJE UYGULAMA hizmetlerini internet platformunun online avantajları ile birleştirerek üyelerine sunmayı amaçlamaktadır.

AYDINLATMALAR.COM® ve AYDINLATMAMERKEZİ.COM®, sektöründe İlk Network Oluşumu olarak profesyonellerin buluştuğu platformlardır. Oluşum, kurumsal ve bireysel üyelerine 10.000’in üzerinde ürün ve sistemi profesyonel hizmetler ayrıcalığıyla sunar.

AYDINLATMA MERKEZİ®, bir yapı projesini tümüyle aydınlatabilecek proje ve satın alma hizmetlerini tek merkezde yönetir. Ürünlerin birinci elden toptan, proje bazlı ve perakende satışı üyelere ekonomik avantajlar sağlar. Merkezcil sistem, yerli ve ithal ürünlerde teslimat sürelerini ve maliyetleri minimuma indirir.
Politikamız: TEK MERKEZ, TAM ÇÖZÜM , EN UYGUN BÜTÇE ‘dir.

AYDINLATMALAR® Proje Ekibi, yurtiçi ve yurtdışı tedarikçi ve çözüm ortaklarının desteğiyle projelere bilgi ve tecrübesini aktarır. Oluşumun ait olduğu şirket altyapısı, mimarlık ve yapı sektöründeki 39 yıllık tecrübesini üyeleri ile kurduğu profesyonel iletişim ve ortak dil ile karşıklı avantaja dönüştürür. Proje sürecinde kurulan ortak tasarım dili ışığında merkezimiz, projelerin özel tasarım ve özel imalat ihtiyaçlarına yurtiçi ve yurtdışından cevap verebilmektedir. AYDINLATMA MERKEZİ®, Ulus İstanbul Showroom’unda örnek ürünleri inceleme ve proje ekibi ile yüzyüze Proje Toplantısı düzenleme imkanı sunmaktadır.

Üyelerine farklılık ve avantajlar sağlamayı hedefleyen oluşumumuz, ARKİNEWS POSTA hizmeti ile üyelerimize yeni katalog ve dokümanlarımızı ulaştırır. ÜYE BONUS PROGRAMI ile üyelerimizin satın alma gerçekleştirdikçe kazandıkları ekstra iskonto ve avantajları düzenler.
AYDINLATMA MERKEZİ® Üyeleri, internet merkezinin yanısıra adreslerine ulaşan E-BÜLTENLERLE yenilik ve fırsatları takip edebilirler.

2008 yılında lanse edilen ENERJİ TASARRUFU PROGRAMI ETAP® ile merkezimiz, yapıların aydınlatma kaynaklı tasarruf sağlayabileceği ürün ve kontrol sistemi gamını uygulama desteği ile sunmaktadır.

AYDINLATMALAR.COM®, %100 web tabanlı yapısıyla üyeler, tedarikçiler, bayiler ve çalışanlar arasında gerçek zamanlı ve tümleşik iş yapma olanağı sağlar. Bu altyapının gücü e-business sistemiyle yönetilen, tasarım ve aydınlatma alanında tecrübeli ve köklü bir e-şirket yapısına dayanmaktadır. Oluşumların günümüzde 600’ü aşkın kurumsal üyesi bulunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

dekoratif aydınlatma, led aydınlatma, avize, aydınlatma, aydınlatma tasarımı, aydınlatma hesabı, aydınlatma proje, ithal aydınlatma, aydınlatma çözümleri, aydınlatma merkezi, aydınlatma planı, aydınlatma simülasyonu

#Aydınlatma merkezi #led merkezi #aydınlatma çözümleri #aydınlatma proje #dekoratif aydınlatma


Benzer Firmalar