Anasayfa » Telekomünikasyon » GAZİANTEP Telekomünikasyon » FİNANS FATURA TAHSİLAT MERKEZLERİ

FİNANS FATURA TAHSİLAT MERKEZLERİ


tahtacı iş merkezi nail bilen caddesi tahtacı iş merkezi kat 4 no 14

Telefon1: 03422153864

Telefon2: 03422153865

Fax: 03422153864

Web: www.finansftm.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



Finans Fatura Tahsilat Merkezleri Bu Sektördeki Karamsar Pozisyonu Değiştirmek İçin , Bu Sektörde Görev Almış Deneyimli Personel Kadrosu İle Çalışmalara Baslayan Bir Çözüm Firmasıdır.

Finans Fatura Tahsilat Merkezlerinin Kuruluş Sebebi Sektörü Tek Elde Ve Kurumsal Anlamda Yetkilendirilmiş Şubeler İle Çoğalmak Ve Türkiyedeki Bu Sektörün Karamsar Pozisyonunu Değiştirmeyi Görev Almış Bir Firmadır.

Finans Ftm Şubeleri Bulundukları Bölgelerde Halka Güvenilir Hizmet Vermek İçin Oluşturulan Ve İç Yönetimde Şube Sahiplerine Dış Yönetimde İse Firmamıza Bağlı Olarak Hizmet Veren Özel İş Yerleridir.Şubelerimiz Türk Tescil Patent Üst Kurumuna Kayıtlı Bir Şekilde Hizmet Vermekte,Firmamızın Yetkisi Dahilinde Noter Garantörlüğü İle Halka Güvenilir Hizmet Sağlamaktadır.


**Neden Finans Fatura Tahsilat Merkezleri**

1-Finans Ftm Türkiye Nin Resmi Anlaşma Ve Yasal Hükümlülük Sahibi Tek Firmasıdır.

2-Finans Ftm Şubeleri Türkiye Genelinde Oluşturduğu Her Şubeyi Hiçbir Masraftan Kaçınmadan Türk Tescil Patent Üst Kurumuna Onaylatarak Hizmet Sağlatmaktadır.

3-Finans Ftm Söz İle Değil Gerçek Anlamda Maliye Ve Hukuksal Destek Sağlamakta Ve Şirketin Ana Yönetim Kadrosu Bu Konular İle Bizzat İlgilenmektedir.

4-Türkiye De Bu Sektörün En Kusursuz Firması Olma Yolunda Hızla Yapılanan Finans Ftm İçerden Komisyon Sağlayan Tek Firmadır.

5-Finans Ftm Bayiileri Firmamız Tarafından Sigorta Güvencesinde Hizmet Vermektedir. Bu Garantörlük Sayesinde Şubelerimiz Rahat Ve Kendinden Emin Hizmet Vermektedir.

6-Finans Ftm Şubelerine Kurulumu Uzaktan Yada Bilgisayar Başından Yapmaz! Finans Ftm Her Şubesinde Gerekli Eğitim Ve Kurulum İşlemlerinin Kusursuz Olması İçin Her Şubesine Personel Gönderir Personellerimiz Tüm İşlemleri Bitirdikten Sonra Şubeden Ücreti Alır Ve Yetki Belgesini Teslim Eder.

7-Türkiyede Her Firma Yapılanma Sorunları İle Uğraşırken Finans Ftm Kurumsal Yapılanmasını Bitirmiş, Ve Şubelerine Bu Sektörde Kusursuzluğu Yaşatmak İçin Yapılanmıştır.

8-Finans Fatura Tahsilat Merkezleri Tüm Yapılanması Ve Oluşumunu Artık Siz Girişimcilere Sunmaktan Gurur Duyar ...

Bayimiz Olmanız Dileğiyle...

Finans Ftm Genel Yönetimi


PEKİ ŞUBELERİMİZ NE KAZANIYOR???


ALDANMAYIN FİNANS FTM İLE 10 FARKLI SEKTÖRDEN KAR EDİN SİZDE KAZANIN !!!


HEMDE FİNANS FTM DE EK SEKTÖRLERİN TAMAMI ÜCRETSİZ!!!

Finans Fatura Tahsilat Merkezi

Bu sektörde üstlendiğimiz misyon hiç bir kurumun yapmadığını yapmaktır. Fatura ödemede kolaylık olarak adlandırabileceğimiz kredi kartı veya taksitle fatura ödeme yapma şansı birçok kişiye yardımcı olacağı gibi , bu sisteme de öncülük etmektedir. İnanıyoruz ki bizden sonra, birçok kuruluş, hatta bankalarda aynı hizmeti vermeye başlayacaklardır.
Dolayısı ile tek noktadan her türlü faturayı, nakit, kredi kartı ya da taksitle yatırabileceği Finans fatura ödeme noktaları, sizlerin hayatını kolaylaştırmak gibi bir misyon üstlenmiştir.Tüm Türkiye geneli Ticari faa


Ürün ve Hizmetler

FİNANS FTM ŞUBELERİ :
1-FATURA TAHSİLAT SİSTEMİ
2-20 FARKLI SİGORTA SİSTEMİNDEN NET %20 KAZANÇ
3-GÜVENLİK KAMERASI VE ALARM SİSTEMİ SATIŞI
4-TÜM PC MODELLERİ VE PARÇA SATIŞI
5-UÇAK VE OTOBÜS BİLETİ SATIŞI
6-KONTÖRLÜ TELEFON SİSTEMİ
7-PARÇA KONTÖR SİSTEMİ
------------------------------------------------------------------------

# # # # #


Benzer Firmalar