Dev-Pet Ltd. Şti.


Yeni Marangozlar San. Sit. Hacıyusuf Mescit Mah. Ehlibeyit Sk. No:43 Karatay/Konya

Telefon1: 0 332 342 71 45

Telefon2:

Fax: 0 332 342 71 46

Web: www.devpet.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Devpet Ltd. Şti. 2000 yılında ısıtma, soğutma ve kuluçka makineleri üzerine çalışmalarına başladı. Zamanla tohumculuk sektörünün öncü firmalarının istek ve talepleri doğrultusunda çalışma alanını tohum ıslah ekipmanları üzerinde yoğunlaştırdı. 2002 yılından bu tarafa tohumculuk sektöründe özel araştırma kuruluşları ve akademik kurumlarda ihtiyaç duyulan ve ülkemizde üretimi olmayan birçok alet, ekipman ve yazılım konusunda pratik, ekonomik çözümler sundu.
Son yıllarda tohumculuk sektöründeki hızlı gelişime paralel olarak artan birçok TÜBİTAK projelerinde ihtiyaç duyulan farklı büyüklük ve özelliklerde doku kültür odası, Çimlendirme Dolabı, Bitki büyütme kabini uygulamalarında yerli üretim olarak bulundu.
Bu alandaki uygulamalarda ihtiyaç duyulan krom-nikel malzeme işleme, CNC kesim-büküm, Argon-oksijen gazaltı kaynak, CNC torna-freze, farklı aydınlatma teknikleri, izalasyon uygulamaları, ısıtma,soğutma,nemlendirme,kurutma ekip ve ekipmanlarını kendi bünyesinde bulundurmaktadır. Ayrıca tüm laboratuar cihazları ve tohum ıslah ekipmanlarında bulunan elektrik-elektronik kontrol sistemlerini de kendi bünyesinde üretmektedir. (İhtiyaca göre elektronik kart tasarımı, Mikrokontrolör tabanlı kontrol kartları, PLC ve dokunmatik operatör paneli, Bilgisayar kontrollü sistemler-SCADA uygulamaları)
Talep edilen üretimin yanı sıra AR-GE çalışmalarına da devam etmektedir. Tohum sayma ve paketleme makinesi, tohumu rengine göre ayıran sistemler, tohumu hacim ve kütlesine göre sınıflandıran sistemler, tohum çıkarma, yıkama ve kurutma sistemleri, aşılı fide kabinleri, Priming uygulama ekipmanları prototip çalışmaları tamamlanmış ve deneme aşamasındadır. Kısa bir süre içinde “ESDE” markası ile bu ürünler pazardaki yerini alacaktır.


Ürün ve Hizmetler

İklimlendirme Dolapları, Çimlendirme Makineleri, Doku Kültür Kabinleri, Nem Alma Cihazları, Nemlendirme Sistemleri, Soğutma Üniteleri, Laboratuar Cihazları, Kuluçka Makineleri, Tohum Saklama Kabinleri, Tohum Yıkama / Kurutma Sistemleri, Tohum Ebatlama Sistemleri

#iklimlendirme çimlendirme #doku kültür #nem alma #soğutma laboratuar #


Benzer Firmalar