ARTE DUVAR KAPLAMLARI VE İNŞ.TİC.LTD.ŞTİ.


Çavuşbaşı Cad. No:77/1 Çekmeköy/İstanbul

Telefon1: 02166418895

Telefon2: 02166428184

Fax: 02166412708

Web: www.arteduka.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA
Günümüzün hızla gelişen teknolojik imkanları hayatımızın her alanının renklenmesi konusunda bizlere oldukça fazla alternatifler sunmaktadır.

Teknolojik anlamda gelişen ürünler içinde yükselen bir müşteri talebi olduğu gözlenen duvar kağıtları da bu konuda birbirinden hünerli tasarımcıların yaratıcılıkları sayesinde en görkemli zamanlarından birini yaşamaktadır.

Duvar Kağıdı tasarımlardaki ana tema hayatın ne kadar renkli olduğunu bizlere hissettirmektedir. Çünkü hayat dinamiktir ve tasarımcılarımızda bu bilinçle mekanlarımızdaki tüm ögeleri en güzel şekilde algılamamızı sağlayacak hale getirmektedir. O yüzden hayatımızdaki düz duvarlar mutlaka bir doku ile zenginleştirilmelidir. Bunun için de en iyi ve en güvenilir materyal Duvar Kağıdıdır.

Bu noktada Arte Duvar Kaplamaları olarak sektörde bulunduğumuz her dönemde gelişen teknolojiye bağlı olarak Duvar Kağıtlarında oluşacak her yeniliği sizlerle paylaşmayı hedefledik.

Türkiye temsilciliğini yaptığımız Elegant House Duvar Kağıtlarını kaliteli ürün, uygun fiyat politikasıyla mağazamız ve Türkiye geneli bayiliklerimiz aracılığıyla sizlere sunmaktayız. Ürün portföyümüzde 25 katalog içerisinde 1.800’ ün üzerinde desen seçeneği bulunmaktadır.

Her zevke, her yaşa hitab edebilen bir ürünün mutlaka bulunduğu serilerimiz içinde; yeni trend non-woven (çevre dostu, hava alabilen özelliğe sahip) duvar kağıtları hem görsel zenginliği hem çevre dostu olması dolayısıyla aranan bir seri haline gelmiştir.
(Obama, Khail, Lasda)

Özellikle dokusu itibariyle yüksek mukavemete sahip ürünler, farklı konsept yaratmak isteyenlerin vazgeçemediği duvar kağıdı serileridir. Görenlerin duvar kaplaması olarak nitelendirdiği üst seviye bir ürün serileridir.
(Eıffl, Da Vinci, Mılton)

Silinebilirliği konusunda her türlü garantinin verildiği vinil duvar kağıtları serileri ise modern ve klasik tarzda bir çok kombinasyonu ile müşterilerimizin beğenisine sunulmuştur. (Elegance, Angela, Austen, Astoria, Beleah, Riyadh)


Ürün ve Hizmetler

İthal duvar kağıdı, Non-woven duvar kağıtları, vinil duvar kağıtları.

# # # # #


Benzer Firmalar