Anasayfa » İthalat, ihracat » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL İthalat, ihracat » Aron Ithalat Ihracat Dış Ticaret Danışmanlığı

Aron Ithalat Ihracat Dış Ticaret Danışmanlığı


Sirkeci

Telefon1: 02122225555

Telefon2:

Fax: 02122225555

Web: www.aron.asia

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:17 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Aron Dış Ticaret ve Danışmanlık Ltd. Şti.; İthalat ve İhracat alanında sektöre 2001 yılında İstanbul da giren şirketin birincil amacı olan İthalat ve İhracat konusunda kendine güvenilir bir konum sağlayarak birçok markanın Türkiye`ye İthalatını başarılı bir şekilde sürdürmüş ve Türkiye de yerleşik olan birçok saygın kuruluşun yurtdışına açılmasına katkıda bulunmuştur.


Ürün ve Hizmetler

İTHALAT

İthalatını düşündüğünüz bir ürünü Aron tarafından araştırılıp, en uygun fiyat ve yüksek kalitede, tamamen Aron`un ithalat belgeleriyle garantili olarak deponuza kadar getirilmesi işlemidir.

İHRACAT
İhracatını düşündüğünüz bir ürünü Aron tarafından pazarlanması, istediğiniz fiyat doğrultusu ve adetleriyle, tamamen Aron`un ihracat belgeleriyle garantili olarak deponuzdan alınıp yurt dışına satılması işlemidir.
Hizmet sürecini incelemek için tıklayınız.

DANIŞMANLIK
İthalatını veya İhracatını düşündüğünüz bir ürünün araştırılması, pazarlanması, kalite kontrolü, garantisi, nakliyesi, ithalat ve iharacat prosedürleri gibi işlemlerde size destek olmak. Pazar araştırılması, finans yönetimi, yurt dışına açılma, şirket kurulumu gibi diğer yurt dışı ile ilgili alanlarda danışmanlık hizmeti verme işlemlerini kapsar.
Hizmet sürecini incelemek için tıklayınız.

# # # # #


Benzer Firmalar