Ates Çatı Şömine Ve izolasyon Ltd.şti


Musalla Mah.Adnan Menderes Bulvarı No: 88 Çeşme İzmir

Telefon1: 0232 712 96 86

Telefon2: 0232 712 94 90

Fax: 0232 712 95 68

Web: www.atesege.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

LÜTFEN WEB SİTEMİZİ ZİYARET EDİNİZ.
www.atesege.com. Şirketimiz 2003 Yılında kurulmuş olup Çatı Malzemeleri , Baca Sistemleri , Şömine Uygulamaları ,Su ve Isı izolasyonu uygulamaları yapmakta ve İnşaat müteahhitlik hizmetleri ,Hazır Beton satışı faaliyetlerinde bulunmaktadır.

Kuruluşundan itibaren kaliteye önem veren markaları bünyesinde bulunduran şirketimiz Çimbeton , Braas Çatı Sistemleri , Schiedel Baca Sistemleri, Hürsan Şömine ve Demirdöküm Şömine ,Sika ,Yalteks gibi markaların yetkili bayisi olarak faaliyetlerini sürdürmektedir .


Ürün ve Hizmetler

www.atesege.com Çatı Malzemeleri , Baca Sistemleri , Şömine Uygulamaları , Su ve Isı izolasyonu uygulamaları yapmakta ve İnşaat müteahhitlik hizmetleri ,
şirketimiz Çimbeton , Braas Çatı Sistemleri , Schiedel Baca Sistemleri, Hürsan Şömine ve Demirdöküm Şömine , Sika , Yalteks gibi markaların yetkili bayisi olarak faaliyetlerini sürdürmektedir .
Şirketin faaliyet alanı Başta Çeşme, Urla, Güzelbahçe, Narlıdere, Balçova, Seferihisar, Bornova, Çiğli, Alaçatı, oça, Dikili, Kuşadası, Sahilevleri, Sasalı, Mavişehir başta olmak üzere tüm İzmir ve çevresini kapsamaktadır. Hürsan Şöminenin Yetkili Bayisi Olarak faaliyet göstermekte Aynı zamandada Demirdöküm şöminelerini uygulamaktadır. İthal Şöminelerde ise Hürsan Şöminenin desteğiyle İspanyol Lacunza ve İtalyan MCZ markalarını tüketiciye sunmaktayız.

Baca Sistemleri şöminelerin ve ateşle ilgili her türlü aracın en önemli parçalarından biridir. Düzgün çeken sorun çıkarmayan, güvenlilir ve kaliteli baca sistemleri için SCHİEDEL Seramik ve Çelik Baca Sistemlerinin Uygulamalarını yapıyoruz.
Hürsan dekortaş , meda, çağlar, aytaş, efes, eskimo, alyaz gibi şömineler izmirde faliyet göstermektedir.

#çatı , catı #şömine ,somine #braas , kiremit #hazne , izolasyon #usta


Benzer Firmalar