Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » BURSA Metal ve Yan Sanayi » SELiM AYKIRCA PVC İŞLEME MAKİNALARI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ.

SELiM AYKIRCA PVC İŞLEME MAKİNALARI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ.


NİLÜFER ORG SAN BÖL N-208 SOK.NO:23

Telefon1: 2244111520

Telefon2: 2244111520

Fax: 2244111522

Web: www.aykircamakina.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1938
Çalışan Sayısı:49 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sanayileşme hamlelerinin ilk adımlarının atıldığı Cumhuriyet’in ilk yıllarına denk gelen 1938 tarafından Ali Aykırca tarafından kurulan firma ilk olarak tarım makineleri imalatıyla işe başladı. Ulu Cadde’deki atölyede gerçekleştirilen üretime, dönemsel talep doğrultusunda dokuma ve marangoz makineleri de eklendi. Bu süreçte firmada babası ile birlikte çalışan Selim Aykırca, daha sonraki süreçte firmanın faaliyet alanlarını farklılaşan piyasa talepleri doğrultusunda yeniden yapılandırdı.

Selim Aykırca Makine Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. adı altında faaliyet gösteren işletme, büyümesine paralel olarak 1989 yılında Beşevler Küçük Sanayi Sitesi ’ ndeki atölyeye taşındı. Ancak kısa sürede burası da yetmez hale gelince, 1992 ve 1994 yıllarında her iki yanındaki atölyeleri de imalat alanına dahil ederek büyümesini sürdürdü.
Üretim faaliyetlerini çeşitlendiren ve yurtdışı pazarlara açılan Selim Aykırca Makina ve Ticaret Sanayi Ltd. Şti. 2006 yılında Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (NOSAB) fabrikasına taşındı.Selim Aykırca Makina ve Ticaret Sanayi Ltd. Şti. halen 4000 metrekarelik kapalı alanda faaliyetlerini sürdürmekte ve işletme bünyesinde 24 farklı çeşit PVC ve Alüminyum İşleme Makineleri imalatı gerçekleştirmektedir. Satış ve pazarlama stratejisinde iç piyasanın yanı sıra yurt dışı pazarlarını da hedef alan Selim Aykırca Makina ve Ticaret Sanayi Ltd. Şti., Bursa’da gelir vergisi sıralamasında 2004 yılında 25. , 2006 yılında 21., 2007 yılında 17. sırada yer almıştır. CE, ISO-9001, GOST-R belgelerine sahip olan Selim Aykırca Makina ve Ticaret Sanayi Ltd. Şti. Rusya, Ukrayna, Bulgaristan, Suriye, Irak ve İran’da bayilikler aracılığıyla, Kosova dahil olmak üzere pek çok ülkeye ise perakende bazlı ihracat gerçekleştirmektedir. Selim Aykırca Makina ve Ticaret Sanayi Ltd. Şti.’nin ürün gamında yer alan Brögen, Lesa, Scheffer adlı makineler markalaştırılmış ve Balkan, Ortadoğu ülkeleriyle Orta Asya Cumhuriyetleri ve Rusya pazarlarında aranan ürünler haline gelmiştir. AR-GE çalışmalarına büyük önem veren Selim Aykırca Makina ve Ticaret Sanayi Ltd. Şti. uzman kadrosuyla tam donanımlı teknik servis ekibiyle yedek parça ve diğer servis hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirmektedir.


Ürün ve Hizmetler

pvc ve alüminyum kesim makinalarıpvc ve alüminyum kaynak makinalarıpvc ve alüminyum temizleme makinalarıpvc ve alüminyum orta kayıt alıştırma makinalarıpvc ve alüminyum frezeleme makinalarıdestek saçı kesim makinalarıboru kıvırma makinaları

#pvc #makine #makina #alüminyum #plastik


Benzer Firmalar