Mühre Cam Akseuar


o.s.b 8.cadde no:11

Telefon1: 90352321 11 46

Telefon2:

Fax: 90352 321 11 50

Web: www.muhre.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1984
Çalışan Sayısı:130 (Yönetici:7 | Memur:10 | İşçi:113
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Türkiye`nin lider cam kuruluşlarından olan Okandan Cam 1954 yılında kurulmuştur. Sektörde yaptığı yatırımlar sayesinde gelişen ve büyüyen firma, 1968 yılında Şişecam`ın Düzcam Grubu yetkili satıcılığını almıştır. Okandan Cam 1984 yılında şirketleşerek, ısıcam üretimi ve satışının yanı sıra inşaat sektöründeki gelişmeleri de yakından takip ederek güneş ışığından korunma, ısı yalıtımı ve estetik görünüm sağlayan cephe kaplama camları üretimi ve satışına da başlamıştır.
Firma 1997 yılında cam işleme sektörüne yatırım yaparak mobilya üreticisi firmaların cam ve ayna ihtiyacını karşılamaya başlamış, 2004 yılında ise günlük hayatımızda sürekli beraber olduğumuz mobilya camlarındaki güvenlik ve emniyet arttırıp daha estetik bir görünüm kazandırabilmek için boya baskı ve temper hattını kurmuştur.
Cam işleme ve üretim teknolojisindeki ilerlemelerin , cam ticaretinin koşullarını ve geleceğini değiştirmesi ile birlikte Okandan Cam ‘ da 2006 yılında kapasite artırımına giderek ürün yelpazesini hızla genişletmekte ve makine parkını yenilemektedir.
Okandan Cam gücünü anında hizmet verdiği müşterilerinden almaktadır. Ar- Ge çalışmaları, satış ve satış sonrası süreçleri kapsayan müşteri memnuniyeti ilkesiyle, ihtiyaçları zamanında karşılamasıyla ve nitelikli ürünleriyle cam sektöründe her zaman tercih edilen firma olma yolunda ilerlemektedir.


Ürün ve Hizmetler

Cam Aksesuar, Cam aksesuarları, Mobilya aksesuarları, Duvar Üniteleri, Ayna Aksesuar, Ayna Aksesuarları, Mobilya Aksesuar, Mobilya Aksesuarları, Boy Aynaları, Boy Aynası, Duvar Üniteleri, Duvar Ünitesi, Konsol Üstü Aksesuar, Mobilya Ve Dekorasyon, Promosyon Saat, Cam Saat, Camlı Aksesuar, Tuvalet Masası Aynaları, Boyalı Ayna, Boyalı Cam, Ev Aksesuar, Ev Aksesuarları, Yemek Odası Aksesuarları, Yemek Odası Aksesuar, Banyo Aksesuar, Banyo Aksesuarları, Banyo Aynası, Banyo Aynaları, Banyo Mobilyası, Cam Seramik, Cam fayans, Cam Tasarım,

#Cam Aksesuar #Ayna Aksesuar #Duvar üniteleri #Mobilya Aksesuar #Cam Fayans


Benzer Firmalar