Aris Elektronik Güvenlik Bilgisayar


Meşrutiyet cad. 50/3 Kızılay

Telefon1: 0312 435 21 40

Telefon2:

Fax: 0312 435 36 65

Web: www.ariselektronik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Günden güne teknolojimiz yaşadığımız alanlara ve faaliyet içerisinde bulunduğumuz yerlerin izlenimi ve güvenliği ile ilgili birçok yenilikler sunmuştur.
Bu yeniliklere ek olarak son zamanlarda ilerleme kaydeden kamera sistemleri,insanların rahat yaşantısına güvenlik alanlarına daha faydalı bir gelecek hazırlamaktadır.

Günümüzde bilindiği üzere her sektörün artık güvenlik kamera ve sistemlerine ihtiyacı bulunmaktadır.Bu nedenle biz ARİS ELEKTRONİK SİSTEMLERİ TİC. olarak sizlere gelişen ve büyüyen iş konsepti içerisinde ihtiyaç duyacağını umduğumuz;Kablosuz kamera sistemleri,
kablosuz alarm sistemleri,kablosuz uzak mesafe internet sistemleri ile artık sizlere hizmet vermeyi amaçlamaktayız.

Faaliyet alanlarımız
==============
Kapalı Devre Kamera Bilgisayar Satış
Kablosuz Kamera Sistemleri Web Tasarım & Hosting
Alarm Sistemleri Kablosuz İnternet
Geçiş Kontrol Sistemleri Bilgisayar Sarf Malzemeleri

ARİS ELEKTRONİK SİSTEMLER TİC. 2006 yılında kurulmuştur.Kurucuların önceki söktör deneyimleri ile 15 yıllık bir birikime sahiptir.Satış öncesi ve sonrası müşteri odaklı bir firma olmayı temel prensip edinmiştir.
Aris Elektronik güvenlik sistemlerinde kullanmış olduğu tüm ürünler CE belgeli paradox,commax,av-tech,micae,samsung marka ürünlerdir.

Hizmetlerimiz: Deneyimli yönetici ve teknik elemanlardan oluşan aris elektronik kadrosu ile
üstün teknoloji ürünlerini küçük ölçekten ev,ofis,mağaza,dükkan,vs büyük ölçeğe il,ilçe,
belde belediyeler,fabrika,depo,iş ve alışveriş merkezleri vs her mekanda kamera sistemleri,
alarm sistemleri,yangın ve sabotaja karşı kurmuş olduğu sistemlerle korumaktadır.

Sistem Kurulumu: Kurumunuzun hangi sisteme ihtiyacı olduğunu yapacağımız ücretsiz keşif ile uzman ekibimiz tarafından belirlenip;çözüm için en uygun en hesaplı sistemin analizlerini,sistemin kurulumunu kablolama,ağ yapılandırma işlemlerini,güvenli hızlı ve 2 yıl garantili olarak gerçekleştiriyor ve 24 saat teknik servis desteğimizi sürdürüyoruz.

Web Tasarımı ve Yazılımı: Günümüzde internetin hatırı sayılır bir oranda satış,reklam,tanıtım,kazanç sağladığı inkar edilemez bir gerçektir.Size bu amaçla kurulacak; Kamera,güvenlik sistemlerinde uzaktan izleme,kontrol ve kumanda etme imkanlarıda sunan en verimli web sayfası hazırlamak,kurumunuzdaki işlerinizi takip etmek,hızlı çözümler üretmek ve daha üst noktalara taşımak amacıyla her türlü yazılımı,yazılım uzmanlarımızla hizmetinize sunuyoruz.

Bakım Onarım: Kurumunuzdaki kamera sistemleri,güvenlik sistemleri,bilgisayar sistemleri
ve tüm elektronik cihazların periyodik temizliği,bakım ve onarım için size uygun şartlarda kaliteli hizmetlerimizle yanınızda olmayı hedefliyoruz .Bize bir telefon etmeniz,mail atmanız yeterli çözüm için yanınızdayız…



Ürün ve Hizmetler

alarm, güvenlik kamera sistemleri, bilgisayar yedek parca bakım ve onarım, bilgisayar alım satım, ankara bilgisayar, ankaragüvenlik, cctv kamera, dome kamera, gizli kamera, kablosuz kamera alarm sistemleri

#alarmgüvenlikkamera #ankarakamera #ankarabilgisayar #ankaragüvenlik #güvenlik kamera alarm bilgisayar


Benzer Firmalar