MONYAP Montaj, Yapı ve Lojistik


Seyhan Mah. 645 Sok. No: 59 Buca - İZMİR

Telefon1: 0 232 254 04 06

Telefon2: 0 232 254 52 36

Fax: 0 232 254 52 36

Web: www.monyap.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MONYAP, Kurumsal şirketlerin, fabrikaların ve tüm KOBİ’lerin Montaj, Yapı ve Lojistik ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur.
MONYAP, 1999 yılında BÜR-MAR Mobilya adıyla kurulan firmamızın Montaj, Yapı ve Lojistik hizmeti
veren bir şirketi olarak iş hayatına başlamıştır. On yıldır sektörde sayısız işlere imza atmış bir şirket olarak firmamızı sadece mobilya sektöründe sınırlamayarak her türlü projede sektörel olarak hizmet vermekteyiz.
Şirketimizin ana felsefesi “parçadan, bütüne” iş bitirme garantisidir.
MONYAP, kalifiye ustalardan kurulu personel kadrosuyla, ürünün nakliyesinden, montajına kadar müşteriye ürünü titizlikle teslim etmeyi taahhüt etmektedir. Hazırlamış olduğumuz “Ürün Teslim Formu” ile üreticiden, tüketiciye güvenilir teslim garantisi vermekteyiz.
MONYAP, profesyonel düşünen firmalara, profesyonel hizmetler sunmak için çıktığı bu yolda siz değerli müşterilerine çözüm ortağı olmayı amaçlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

- Üreten ve satış yapan firmaların personel ve nakliye sıkıntısı çekmiş olduğunu iyi biliyoruz, kalifiye personellerimizle bu sıkıntılarınıza çözüm ortağı olmak istiyoruz.
- MONYAP, sizi ekstra nakliye aracı ve ekstra montaj personeli masrafından kurtararak bütçenize tasarruf sağlamayı hedeflemektedir.
- MONYAP, ürününüzü mağazanız ya da fabrikanızdan deneyimli montaj personelleri ile teslim alıp müşterilerinize zamanında teslim ederek size zamandan ve nakit’ten kazanmanızı sağlamaktadır.
- MONYAP, Kurumsal mağaza dönüşümlerinde Montaj, Yapı ve Lojistik olarak anahtar teslim proje hizmeti vererek işin tek elden zamanında ve eksiksiz bitirme garantisi vermektedir.
- MONYAP, Fabrikaların, mağazaların, kamu ve özel sektör firmalarının taşınma işlemlerinde söküm, paketleme, nakliye, kurulum ve montaj hizmeti vermektedir.
- MONYAP, İnternet ortamında satış yapan firmaların mobilya grubu montajlarını belirlemiş olduğu ürün fiyatları ile nakliye ve montaj hizmeti vermektedir.
- MONYAP, Sektörel ve uluslar arası fuarlarda firmaların ürün gruplarının lojistik ve montaj ihtiyaçlarını karşılamaktadır.
- MONYAP, Toplu konut projelerinde Mutfak, Banyo, Kapı ve Panel Mobilya üretim ve satışı yapan firmalara Montaj, Yapı ve Lojistik hizmeti vermektedir.

#MOBİLYA #MONTAJ #LOJİSTİK #YAPI #İNŞAAT


Benzer Firmalar