gemi pazarı


gemi söküm sanayi sitesi 114 nolu parsel

Telefon1: 0535 656 9328

Telefon2: 0232 618 2125

Fax: 0232 6182125

Web: www.gemipazari.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gemi Pazarı Türkiyenin tek Gemi Söküm Bölgesi olan İzmir Aliağa`da sektöre hizmet etmektedir. Genç, dinamik ve alanında uzmanlaşmış kadro tarafından kurulmuş bir iştirak olan Gemi Pazarı yılların deneyimi, bilgisi, eğitimi ve tecrübesi ile sizlere hem hizmet etmekten hem de danışmanlık yapmaktan mutluluk duyacaktır.


Sektörle ilgili tüm gelişmeleri yakından takip eden ve aktif katılımcı olan Gemi Pazarı sektörel ürünleri geri dönüşüm çerçevesinde sizlerin tercihine sunarak milli sermayeye katkıda da bulunmaktadır.


Gemi Pazarı başlıca gemi söküm sanayi, gemi inşaa ve benzeri alanlara yeni ve ikinci el malzeme temini (çapa, zincir, flika, gemi aksesuarları, makina ve elemanları vb.) her türlü geri dönüştürülebilir metal alım satım işleri, ithalat, ihracat, konularında faaliyet göstermektedir.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek amacı ile devamlı kendi pazarına kaliteli ürünler sunma çabası içerisinde olan Gemi Pazarı her geçen gün ürün yelpazesini genişleterek sizlerle ticaretin ve dostluğun birlikte pekişmesini amaçlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

gemi malzemeleri zincir gemi zinciri çapa gemi çapası jeneratör gemi filikası filika gemi aksesuarları

#gemi malzemeleri #gemi zinciri zincir #çapa #filika #jeneratör


Benzer Firmalar