Beylikdüzü Evden Eve Nakliyat


beyikdüzü

Telefon1: 0212 882 13 36

Telefon2: 0533 477 88 22

Fax: 0212 882 13 37

Web: www.akpernakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:17 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ŞOK! ŞOK! ŞOK! Nerde oturuyosunuz? Avcılar, Beylikdüzü, Bizimkent, Gürpınar, Mimaroba,Kumburgaz, Selimpaşa,Silivri Hiç bir fiyat farkı olmaksızın çok cazip fiyatlarla taşıyoruz.. Hemen Arayın . 0212 882 13 36 / 0212 882 13 37

AKPER EVDEN EVE NAKLİYAT

Türkiye` de her geçen gün yayılan ve hızla çoğalan evden eve nakliyat sektörü ve firmaları arasında seçim yapmak bir kaos halini almıştır. Her gün binlerce ev evden eve nakliyat firmaları tarafından taşınmakta arasında bizim gibi köklü ve sağlam firmaları seçenler memnun kalmakta yanlış tercihlerde bulunan insanlarsa evden eve nakliyat sektörü için kötü düşünceler beslemektedir.Malesef çoğu firmanın elemanları tecrübesiz olup eşyalara hasar vermekte hatta ve hatta bazı dolandırıcılar eşyaların birkısmını yolda satmaktadır.Üzülerek söylüyoruz ki bunlar sıkça rastlanan şeyler. Kaliteli hizmet anlayışını benimsemiş olan firmamız eşyalarınızı sigortalamakta ve uzman kadrosu ile sizlere hizmet vermeyi sürdürmektedir. AKPER sizlerin yanında ve yanınızda olmaya devam edeceğiz.

NEDEN AKPER EVDEN EVE NAKLİYAT !


* Konusunda uzman ekipler, uzman ekip başı, her ekipte geçmişinde marangozluk olan montör elemanı. Expertiz hizmeti esnasında direk ekip başı ile anlaşma garantisi.

* Taşınacak yüke göre özel dizayn edilmiş büyük ve küçük kamyonlar. Kamyon filomuz 5 büyük, 7 küçük kamyondan oluşmaktadır.

* Çağın gerektirdiği en kaliteli malzeme. Karton takviyeli baloncuklu naylon, koli bantları, karton koli, paketlemede beyaz kağıt. Kesinlikle paketlenmeden hiçbir eşya kamyona konulmaz.

* Evden eve nakliyatta öncelikle iyi bir expertiz görüşü şarttır. Yükünüzün hacim ve parça olarak miktarı, eşyanın muhteviyatı, eşyanın çıkacağı ev ile gireceği evin durumu bunların daha öncesinden expertiz elemanı vasıtasıyla çok iyi analiz edilmesi ve planlaması gerekir

* Bazen paketlenecek eşyanın çokluğu durumunda 1 gün öncesinden bir kaç elemanın gelip sadece kırılacak ve sarılacak eşyaları sarması gerekebilir. Bu ön işlem nakliye günü diğer işleri hızlandıracaktır.

* Taşınacak eşyanın çokluğuna göre ayarlanacak ekibin niteliği ve ekib liderliği expertiz elemanının görevidir. Yani sözleşme elemanı ile ekib liderinin aynı kişi olması yapılacak işlerin sağlıklı planlı yürümesini sağlayacaktır.

Expertiz hizmetimiz ücretsizdir.


Ürün ve Hizmetler

Beylikdüzü evden eve nakliyat, avcılar evden eve nakliyat, büyükçekmece evden eve nakliyat, beykent evden eve nakliyat, mimaroba evden eve nakliyat, kumburgaz evden eve nakliyat, selimpaşa evden eve nakliyat, silivri evden eve nakliyat, gürpınar evden eve nakliyat

#evden eve nakliyat #büyükçekmece #beylikdüzü #evcılar #silivri


Benzer Firmalar