BASKENT CAM FİLMİ


RÜZGARLI SOK.NO:16/134

Telefon1: 0312 3112101

Telefon2: 0535 9276415

Fax: 0312 3112101

Web: www.camfilmii.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Cam filmi sektöründe hedef olarak hep en iyiyi aldık, hiçbir zamanda yaptıklarımızla yetinmedik. Güvenin dünyada sahip olunacak en zor şey olduğunu bilerek insanların güvenini kazandık.Ve cam filmi sektöründe hızla yükselmeye başladık.
Müşteri güvenini kazanmanın önemini çok iyi bilen firmamız, güven kaybetmektense para kaybetmeyi göze almış, yılların tecrübesiyle hep sizin istekleriniz doğrultusunda bu üst seviyeye gelmiştir.

Ankara’da kurulu olan şirketimiz, garantili ve kesintisiz hizmet vermektedir.

7 / 24 saat çalışma prensibiyle sizlerin her an ulaşabileceği ve çözüm bulabileceği hizmeti sizlere sunacaktır.





Ürün ve Hizmetler


CAM FİLMİ
GÜNEŞ,ISI VE IŞIK KONTROL CAM FİLMLERİ -> Her türlü cama içten takılabilen ısı yalıtım - ışık kontrol filmidir. -> Güneş Kontrol Filmi basit bir cama renkli veya aynalı bir görünüm verir. -> Enerjide tasarruf sağlar, uzun ömürlüdür. -> Film camla bütünleşir, varlığını hissettirmez, soyulmaz, çatlamaz. -> Değişik renk tonlarıyla binanızın çehresini değiştirir. -> Araçlar için geliştirilmiş film türleri de vardır. EMNİYET VE GÜVENLİK CAM FİLMLERİ Evinizde ve işyerinizde ani bir
GÜNEŞ, ISI VE IŞIK KONTROL CAM FİLMLERİ

-> Her türlü cama içten takılabilen ısı yalıtım - ışık kontrol filmidir.
-> Güneş Kontrol Filmi basit bir cama renkli veya aynalı bir görünüm verir.
-> Enerjide tasarruf sağlar, uzun ömürlüdür.
-> Film camla bütünleşir, varlığını hissettirmez, soyulmaz, çatlamaz.
-> Değişik renk tonlarıyla binanızın çehresini değiştirir.
-> Araçlar için geliştirilmiş film türleri de vardır.

EMNİYET VE GÜVENLİK CAM FİLMLERİ

Evinizde ve işyerinizde ani bir çarpma, patlama, kaza, deprem, yangın veya fırtına cam pencerelerini bir anda keskin kenarlı binlerce tehlikeli cam kırığına çevirebilir. Yaralayıcı kör edici hatta öldürücü olabilecek bu kırıklar, can ve mal emniyetiniz için önemli bir tehdit oluşturur. Üstelik açılan camdan, hırsız, soğuk ve yağmurun girmesi gibi sayısız sakıncalar doğar.
Çözüm olarak cam güvenlik ve emniyet filmi bu problemlere kalıcı ve ekonomik çözüm getiriyor. Kırılan camınızın etrafa dağılmasını ve camda gedik açılmasını önler. Artık hırsız, yağmacı ve sair tehlikelerle karşılaşmanız ancak camın bütünüyle yerinden sökülmesiyle mümkün olacaktır

DEKORATİF CAM FİLMLERİ

Dekoratif cam filmleri herhangi bir düz camda ince, şık ve etkileyici seviyede gizlilik ve parlaklık azalması sağlar. Cama güzellik katmak için dizayn edilmiş, buzlu cam görüntülü filmler rahatça dikey, yatay yada köşegen şeklinde çekici efektler oluşturacak biçimde uygulanabilir.

ARAÇ FİLMLERİ

Oto cam filmleri siz ve Oto “Filmin rengini ve varlığını hissetmeden %60 a varan ısı izolasyonu sağlayan yüksek performanslı bir filmdir. Ayrıca oto cam filmleri güneşin zararlı ışınlarının %99` dan fazlasını önler ve aracınızın iç mekanında bulunan eşya ve kılıfların solmasına engel olur.

BAŞKENT CAM FİLMLERİ
TEL – FAKS : 0312 3112101
GSM : 0505 2458221
www.baskentcamfilmleri.com
baskentcamfilmleri@hotmail.com




#cam filmi,cam filmleri #ankara cam filmi,cam film #amerikan cam filmi,çizilmez cam filmi #cam filim,cam filimleri #kaliteli cam filmi,cam filmi fiyat


Benzer Firmalar