KOZMETİK İMALAT ANSİKLOPEDİSİ


metal sanayi. kaportacılar sit. 3.blok no:5 ADANA

Telefon1: 0 322 235 50 69

Telefon2: 0 532 786 36 19

Fax: 0 322 4282857

Web: www.akdoor.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:3 | Memur:1 | İşçi:9
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



Mühendislere, yöneticilere ve imalatçılara yönelik hazırlanan yurt dışında ve yurt içinde üretilen yüzlerce ürünlere ait imalat formüllerini ve imalat tekniklerini bu ansiklopedide bulabilirsiniz.

Bu ansiklopedi mevcut işlerinizin gelişmesine katkı verebilir veya yeni bir iş kolu yaratmanızda sizlere öncülük edebilir.

Bu ansiklopedi herkesin çok rahat anlayabileceği ve koaylıklşa kullanabileceği sade bir dille sanayi dili ile yazılmıştır.

Bu ansiklopedi içerisindeki yüzlerce ürünleri hiçbir teknik makina kullanmadan ve hiçbir teknik destek almadan tek başınıza imal edebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


parfüm
Şimdi kozmetik imalat ansiklopedisinde daha ekonomik ve daha kaliteli parfüm üretme yolları ve tekniklerini daha kolay bulabilirsiniz. Bu ansiklopediyi alan herkişi ve kuruluşlara ücretsiz teknik destek verilecektir. Yusuf Akkapılı kimya müh.
tüy dökücü ve güneş kremleri
İLgililerin Dikkatine; kozmetik imalat ansiklopedisi yardımı ile her türlü tüy dökücüleri, şampuanlar, joleler,parfümler, losyonlar, diş macunları, güneş kremleri,far, oje, traş krem ve sabunları, yüz el ve vuct kremleri, banyo köpükleri ve vb. ürünleri hiçbir teknik makina kullanmadan ve hiçbir teknik destek almadan tekbaşınıza imal edebilirsiniz. Bu ansiklopediyi alan herkişi ve kuruluşlara ücretsiz teknik destek verilecektir.
SOLVER KİMYA - EKMEK KATKI MADDELERİ, GLİKOZ İMALATI
İMALAT FORMÜL VE TEKNİKLER ANSİKLOPEDİSİNDE YÜZLERCE ÜRÜNLERİN İMALAT FORMÜLLERİ VE İMALAT TEKNİKLERİ,ekmek katkı maddeleri, pasta maddeleri, glikoz, pektin, fruktoz, aspartam, reçel, dondurulmuş gıda ürünleri, hamur ürünleri, turşular, turşu imalatları,hazır yiyecekler, organik sebzeler, organik meyveler, organik elma sirkesi, elma sirkesi imalatı, hazır çorba, hazır çorbalari hazır çorba imalatı, bahat çeşitleri, baharat üretimi( imalatı ), soslar, sos, sos imalatı( üretimi), marmelat, marmela

kozmetik
oto bakım ürünleri
temizlik maddeleri
deterjan

#kozmetik #oto bakım ürünleri #temizlik maddeleri # #


Benzer Firmalar