Anasayfa » Isıtma soğutma ve havalandırma » İnşaat sanayi » İÇEL Isıtma soğutma ve havalandırma » Gözde Isıtma-Soğutma, Kat Kaloriferi, Klima, Güneş Enerjisi

Gözde Isıtma-Soğutma, Kat Kaloriferi, Klima, Güneş Enerjisi


PINARBAŞI MAH. ATAIŞIK SK NO:32/B

Telefon1: 0324 774 16 16

Telefon2:

Fax: 0324 774 16 16

Web: www.gozdeisi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

GÖZDE ISITMA & SOĞUTMA SİSTEM VE EKİPMANLARI 1999 yılında Emrullah Güzlek tarafından kurulmuştur. İlk olarak güneş enerjisi sistemleri imalatı ve montajı ile iş hayatına başlayan firmamız bir güneş gibi her gün kendisini yenileyerek ve geliştirerek güneş enerjisi krom nikel (304) ve kolektör üretimine devam etmektedir.

Güneş enerjisi sistemlerinde dik ve yatık olmak üzere iki çeşit paket sistem ile müşterilerimize daima en iyi ürün ve hizmeti sunmaktayız.2002 yılında kat kaloriferi, merkezi sistem kalorifer kazanları ve doğalgaz montajında da müşterilerimize hizmet vermekten gurur duyuyoruz.

Firmamız 2002 yılında BAYMAK Mut Ana Bayii ve Yetkili Servisliği ile Mut halkına hizmet vermeyi sürdürdü.2005 yılında ise KOZLUSAN Kat Kaloriferleri Mut Ana Bayii ve Servisliğini de alarak bölgedeki ürün ve hizmet ağını geliştirmiştir.

10 yıllık tecrübemiz ile üretmiş ve sağlamış olduğumuz ürünlerin satış sonrası hizmetiyle de müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız.Mersin, Mut


Ürün ve Hizmetler

Kat Kaloriferi, Kombi, Klima, Güneş Enerjisi Sistemleri, Boyler, Mersin, Mut

#kat kaloriferi, klima #güneş enerjisi, kombi #vakum tüplü, boyler # #


Benzer Firmalar