Anasayfa » Elektronik » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » ANKARA Elektronik » Elimko Elektronik imalat ve kontrol ticaret Ltd.Şti.

Elimko Elektronik imalat ve kontrol ticaret Ltd.Şti.


8.cad. 68 sok. No:16 Emek/ANKARA

Telefon1: 0 312 212 64 50

Telefon2:

Fax: 0 312 212 41 43

Web: www.elimko.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1976
Çalışan Sayısı:130 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Elimko 1976 yılından beri Otomatik kontrol konusunda çalışmaktadır. Kurulduğu ilk yıllarda proses parametreleerinin ölçü kayıt kontrol cihazları ve bu cihazlarla kullanılan bazı sensörlerin üretimi ile ülkemiz endüstrisine hizmet vermeye başlamıştır.
komple otomatik sistemleri kurmuş bir çok konuda Türkiye de ilkler imza atmıştır. Otomatik kontrol sistemleri kurma konusundan çok sayıda referensları vardır.
Satış sonrası teknik destekli mümsillikleri üstlenmiş olan Elimko ISO 9001 kalite belgesi. TÜRKAK dan akredite laboratuvarı, CE li cihazları üretmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Sıcaklık, basınç, ağırlık, debi, rutubet, seviye, kayıt, sayıcı, zaman, kontrol cihazları. Termokupl, rezistanstermometreler, falanş, wellerler rekorlar üretmektedir.
Anahtar teslimi OTOMASYON işleri yapmaktadır. Harmanlama, tertım, dozajlama, katı debi sistemleri gibi komple tesisler kurmaktadır.
Dünya ca tanınmış markaların mümesilliklerini yapmaktadır. ABB instrumentation, Beamex, berthold, gems, mıchell, sor, penny&giles, vishay gibi firmalar.

#elimko kontrol #termokupl sensör #sıcaklık basınç #rutubet seviye #rezistanstermometre


Benzer Firmalar