Seguin/Chalet De Mer Şömine


Mermerler Sitesi ebulullah cad.Meydan.sok.B Blok No 16:EtiLer

Telefon1: 0212 352 88 88

Telefon2:

Fax: 0212 352 88 89

Web: www.seguin.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:17 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MERİTO DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Türkiye`nin önde gelen ticari kuruluşlarından biri olan ve birçok farklı sektördeki yatırımları ile Türk ekonomisine katkılar sağlayan MERMERLER ŞİRKETLER GRUBUNUN bir üyesi olarak 1996 yılında kurulmuştur.

Çalışmalarına CIS ve Avrupa ülkeleri ile ticaret yaparak başlayan şirket, İstanbul-Tuzla Serbest Bölgesinde faaliyet göstermekte ve motorlu araçlar, makine, yedek parça, teçhizat malzemeleri imalat, ihracat ve ithalatı yapmaktadır.

Ayrıca pazar dinamiklerini yakından izleyerek ve pazar talepleri ile doğru orantılı olarak, farklı setörlerde de faaliyet göstermektedir.

Daima en iyi olmayı hedefleyen Merito, gücünü Türk ekonomisinden alan Mermerler Grubunun dış temsilciliğini başarıyla sürdürmektedir.

2008 yılında ise Fransız SEGUIN DUTERIEZ`in Türkiye Distrübitörlüğü ile grubun tasarım grubu ürünlerinden olan JC Bordelet şöminelerini de ülkemiz şömine kullanıcılarının beğenisine sunmuştur. Yurtdışındaki atılımlarını temsilcilikler açarak, Yurtiçindeki atılımlarını ise bayilikler ile sürdürmeyi hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler

Şömineler/ithal hazneler/ithal giydirmeler/j.c Bordelet/sobalar/çelik baca/menfezler/özel tasarım şömineler.

#Şömine #Şömine aksesuarları #bordelet #sobalar #hazne


Benzer Firmalar