Akasya Çiçekçilik


Reşatbey Mah.Cumhuriyet Cd.No 16/b M.Köker Apt.

Telefon1: 3224597541

Telefon2: 3224575897

Fax: 3224597541

Web: http:/www.akasyacicekcilik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Var

1992 Yılında kurulmuş olan AKASYA ÇİÇEKÇİLİK çiçek pazarlamak ve mevcut teknolojik gelişimlerle daha etkin ve verimli yapılara dönüştürecek hizmetleri gerçekleştirmek amacıyla faaliyet göstermektedir. Dünyadaki çiçek firmalarını bir araya toplayan teleflor çiçekçiler kuruluşunun üyesidir..

Firmamız Türkiye’nin 1874 yılında kurulmuş olan ilk çiçekçisi SABUNCAKİS ÇİÇEKÇİLİK A.Ş.nin layıkı üzerine AKDENİZ BÖLGE TEMSİLCİLİGİ VE TÜRKİYE YÖNETİM KURULU ÜYELİGİ ünvanına sahiptir.Üstün performans, bilgi birikiminden ve başarılarından dolayı bu ünvana hak kazanmıştır.
Akasya Çiçekçilik kendini daima yenileyerek Türk çiçekçilik sektörünün gelişimine ivme kazandırmış yeniliğe açık bir firmadır.

Akasya Çiçekçilik daha iyi ve daha hızlı ulaşacağı çağımızın gereği olan Internet üzerindende müşterilerinin hizmetine girmiştir. Ayrıca müşterilerinin verdikleri siparişleri görmeleri, haberdar olmaları için yaptıkları çiçegin fotografını çekip mail adreslerine göndererek müşterilerinin güvenini kazanmaya devam etmektedir.

Akasya Çiçekçilik hizmet verdiği kurumların memnuniyetine dayalı referanslarından aldığı
güçle çalışma yapısını; büyümek, yükselmek ve güven duymak kriterleri üzerinde


Ürün ve Hizmetler

Canlı Bitkiler, Canlı Kesme Çiçekler Orkide, Gül, Casablanca, Lale, İris Starliçya Gibi Muhtelif Taze Çiçekler, Ve İthal Birinci Sınıf Yapay Çiçekler İle İthal İtalyan Tarzı Seramik Ürünler

#çiçekçi cicekci #adanacicekci adana çiçekçi #adana çiçekçileri adanacicekcileri #uluslararasıcicekci uluslararasıçiçekçiler #dünayanın noktasına çiçek dünyanın her yerine çiçe


Benzer Firmalar