İPEK STAR KİDS EĞİTİM ARAÇLARI


KARTAL/CEVİZLİ

Telefon1: 0216 370 77 03

Telefon2: 0507 245 0 444

Fax: 216 370 77 03

Web: www.ipekstarkids.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Eğitim araçları sektöründe faliyet gösteren İpek Star Kids Eğitim Araçları 2006 yılında İstanbul’daki tesislerinde üretime başlamıştır. Firmamız yüksek kaliteli anlayışı ,modern üretim tesisleri ile sektörünün öncü kuruluşları arasındaki yerini almıştır. Çocuklarımızın ve okul öncesi kurumlarının ihtiyacı olan güvenli ve kaliteli mamulleri üretmek; bu alandaki gelişme ve yenilikleri sürekli izlemek suretiyle eğitim araçları sektöründe üretim ve pazarlama kuruluşu olarak hizmet vermektir.
Kuruluşumuzun ulusal ve uluslar arası etkinliğini arttırmak;bu amaçla sektörümüzde üretim yöntemlerini sürekli geliştiren, sektör öncülüğü yapan, güvenilir ve saygın bir kuruluş olarak,firma kalitesi, müşteri odaklı çalışma anlayışı, gelişen satış ve pazarlama ağı, genç ve dinamik insan kaynakları ile çocuklarımızın ve ülkemizin hizmetinde olacaktır.
Saygılarımızla


Ürün ve Hizmetler

EĞİTİM ARAÇLARI, AHŞAP OYUN PARKLARI, DIŞ MEKAN OYUN GRUPLARI, ANAOKULU MOBİLYALARI, OKUL ÖNCESİ DONANIMLARI, SÜNGER GRUPLARI, KÖŞE GRUPLARI, KUKLA KÖŞESİ, MUTFAK KÖŞESİ, TRAFİK KÖŞESİ, SPOR KÖŞESİ, TAMİR KÖŞESİ, GÜZELLİK KÖŞESİ, FEN DOĞA KÖŞESİ, EĞİTİCİ SETLER, PLASTİK OYUNCAKLAR, LEGO PUZZLE, AKÜLÜ ARABALAR..

#OYUN #ANAOKULU #EĞİTİM ARAÇLARI # #


Benzer Firmalar