donusum havuz ve arıtma ltd stı


cumhurıyet mah 103 sk. no:16 akcay edremıt

Telefon1: 02663850800

Telefon2: 02663850900

Fax: 02663847999

Web: www.donusumhavuz.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:17 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var-ıspanya -amerıka



DÖNÜŞÜM Arıtma Tesisleri – Yüzme Havuzları Tic. Ltd. Şti. , ilk kuruluş yılı 1997’ den günümüze kadar tüm teknolojik gelişmeleri yakından takip eden, her geçen gün hizmet kadrosunu ve teknik donanımlarını genişleten ve yatırımlarını güçlendiren, hizmet sektörünün lider kuruluşlarından biri olarak, siz değerli müşterilerine hizmet vermekten onur duymaktadır.



DÖNÜŞÜM Arıtma Tesisleri – Yüzme Havuzları Tic. Ltd. Şti. , kuruluşundan bu yana siz değerli müşterilerine vermiş olduğu hizmet ile 500’ ü aşkın referansa sahip, Altınoluk, Edremit, Ayvalık ve Urla olmak üzere dört ayrı yerleşim biriminde şubelerini kurmuş, köklü bir kuruluş olarak kaliteyi ön planda tutan meslek anlayışı ile müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir

Gerçekleştirdiği tüm faaliyetlerde kaliteyi ön planda tutan firmamız, kalite bilincinin kişisel, kurumsal ve ulusal bazda yaygınlaşmasının, ülkemizde yaşayan her bir bireyin faydasına olacağına inanmaktadır. Kaliteye verdiği önem kadar çevreye olan sorumluluğunun da bilincinde olan firmamız bu konu ile ilgili her türlü önlemi de almaktadır. Gelecek nesillere bırakılabilecek en güzel miras temiz bir doğadır.

10. Yılımızda Yeni Merkez Ofisimizle Hizmetinizdeyiz


Merkez: Cumhuriyet Mah. Yusuf Sinan Cad. 103. Sok No:16 Akçay - Edremit / BALIKESİR
Telefon: 0266 385 09 00 - 0266 385 08 00
Faks: 0266 384 79 99


Ürün ve Hizmetler


----HAVUZ EKİPMANLARI---
Kum Filtresi Havuz aksesuarları
Filtrasyon Pompaları Havuz içi ekipmanları
Dezenfeksiyon Sistemleri Su altı lambaları
Havuz ısıtma sistemleri Süs havuzu ekipmanları
Olimpik havuz aksesuarları Havuz Örtüleri
Masaj havuzu ekipmanları Su Oyunları
Vana ve Rakorlar
Manual ve otomatik havuz süpürgeleri

--HAVUZ KİMYASALLARI--
Dezenfekte edici kimyasallar (klor çeşitleri),
Yosunla mücadele kimyasalları,
pH düzenleyiciler ,
Çöktürücüler - Berraklaştırıcılar,
Bakım ve temizlik ürünleri (Tamamlayıcılar),
Havuz suyu kontrol ekipmanları ve yedekleri
olarak kaliteli ve güvenli ambalajlarında, her türlü teknik kullanım bilgilerini kapsayan Türkçe ve İngilizce kullanım etiketleri ile en önemlisi bütçenize uygun fiyatları ile her an sizlerin hizmetinde olacaktır.
Geçmişte olduğu gibi gelecekteki hedeflerimizde de yeni
ufuklara doğru sizinle beraber el ele!...
-----ARITMA -------------
Sektöründe 10 Yıllık Bir Geçmişe Ve Tecrübeye Sahip Alanında
Uzmanlaşmış Mühendis Ve Teknik Ekibiyle Zengin Kadrosuyla
Hizmet Veren Kaliteli Ve Özgün Bir Firmayız.
İLKEMİZ: Yaşanılabilir Temiz Bir Çevre İçin İnsan Ve Doğaya Saygılı, Çağdaş Bilimsel Teknolojiler Geliştirmek Ve Bu Teknolojileri Uygulamaktır.

Atık Su Arıtma, Gün Geçtikçe Hızlı Bir Şekilde Kirlenmekte Olan Temel Yaşam Kaynağı Suyun İslah Edilmesi İşidir. Bu Arıtım İşlemleri Fiziksel , Kimyasal Veya Biyolojik Yollarla Yapılabilmektedir.

FİZİKSEL ARITMA

Fiziksel arıtma; atıksu içerisindeki kirletici maddelerin fiziksel işlemlerle atık sudan alınması amacı ile kullanılan proseslerdir. Uygulamaları; ızgaralar, elekler, kum tutucular, yüzdürme sistemleri, çöktürme havuzları, dengeleme havuzlarıdır.

Izgaralar: büyük hacimli maddelerin atıksudan ayrılarak pompa ve diğer teçhizata zarar vermelerini önlemek ve diğer arıtma ünitelerine gelecek yükü hafifletmek amacı ile kullanılan arıtım üniteleridir. İnce ve kaba ızgaralar olmak üzere aralık miktarlarına bağlı çeşitleri bulunmakta ve manuel veya otomatik temizlemeli olarak dizayn edilebilmektedirler.

Elekler:
atıksu içerisindeki katı maddelerin tutulması ve arıtma sistemine giriş kirlilik yüklerinin azaltılması amacı ile kullanılırlar.dengeleme havuzları: atıksuyun debi ve kirlilik yüklerinin dengelenmesi amacı ile kullanılırlar.

Kum tutucular: atıksu içerisinde bulunan kum, çakıl vb. Ayrışmayan maddeleri sudan ayırarak makine ve teçhizatın aşınmasını önlemek, çöktürme havuzlarında kum ve çakıl birikiminin önüne geçmek amacı ile kullanılırlar.

Yüzdürme sistemleri: yüzdürme işlemi, çökeltme işleminin tersidir ve sudan daha düşük özgül ağırlığa sahip taneciklerin yükselmesi esasına dayanır. Yüzdürme sistemleri, atık su içerisinde bulunan yağ, sabun, gres, ahşap parçaları gibi sudan hafif maddeleri tutmak için kullanılırlar.

Çöktürme havuzları: sudan daha fazla yoğunluğa sahip katı maddelerin durağan koşullarda yer çekimi etkisi ile çöktür

#HAVUZ ARITMA #SAUNA JAKUZI #SÜT MANDIRA # #


Benzer Firmalar