bayas


e-5 karayolu uzeri no:108 avcilar

Telefon1: +902124281880

Telefon2:

Fax: +902124282770

Web: www.bayas.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA
bayas.com.tr , parerakendeciliği kapsamında; elektronik, bilişim, iletişim, kişisel bakım ürünleri, halı, mobilya, küçük ev elektroniği, beyaz eşya,ev tekstili, gib; alanlarında bir satış ve pazarlama platformu oluşturmak üzere, Aksu Mob. Teks.İnş. Elekt. ve Ev Gereç. San. Tic. Ltd.Şti. bünyesinde kurulmuştur. Konumu itibari ile grup bünyesinde konusunda uzman yüz elliden fazla çalışanıyla alanında en doğru ürünü, en uygun fiyat ve en iyi hizmet kalitesi ile bütünleştirerek tüketicilere sunmayı hedefleyen bir perakende zinciridir. Sony, Philips, Samsung, Panasonic, Profilo, Regal, Ariston, Tefal, Fakir, Arzum, Braun, Taç, Soley, Bellona, Vira, Allegro, Özde, Beyza, Güral, Kütahya, Karaca, Rowenta, Hisar, Özdilek, Fantom gibi çoğu uluslararası yüzlerce markayla 15000 fazla ürün çeşidini, bayas.com.tr` a ait bulunan 7 mağaza toplam 10000 metrekareyi aşan alanda müşterilerine sunmaktadır. Ve bu hedefler doğrultusunda bayas.com.tr faaliyete geçmiştir.
Misyon
Müşterilerimize, beklentileri doğrultusunda en iyi hizmet ve yüksek performanslı, kaliteli, estetik ve insan sağlığına uygun,dünya standartlarında ki ürünleri , önde gelen üreticilerden tedarik ederek yaşam standartlarını yükseltmeyi hedeflediğiz çalışanlarımızla, toplumsal ve sosyal değerleri göz önünde bulundurarak sunmak...
Vizyon
Yenilikleri ve müşteri beklentilerini takip ederek, hizmet kalitesinde sürekli çıtayı yükseltme. Ulusal marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemek ve mevcut Pazar payındaki değerini korumak...
Değerlerimiz

bayas.com.tr güvenirliği:
Müşterilerimiz açısından fiyat, kalite ve satış sonrası hizmetlerimize güvenecekleri ürünler sunan, üretici firmalar tarafından çalışılmak istenen, çalışanlarımız açısından adil bir iş ortamı sağlayan, çevre ve yasalara saygılı olan bir çalışma kültürüne sahiptir.

bayas.com.tr esnekliği:
bayas.com.tr değişen çevre koşullarını hızla algılayıp, ürün tedarikini ve satış pazarlama stratejilerini yeni oluşmuş şartlara uygun hale getirir.


Ürün ve Hizmetler

bilgisayar, hali, fotograf makinasi, mobilya, elektronik, elektronik alisveris,

# # # # #


Benzer Firmalar