Anasayfa » İthalat, ihracat » Muhtelif mal ve hizmetler » GAZİANTEP İthalat, ihracat » İLK YAŞAM DIŞ TİC.GIDA SAN.LTD.ŞTİ.

İLK YAŞAM DIŞ TİC.GIDA SAN.LTD.ŞTİ.


İncilipınar Mh. Gazi Muhtar Paşa Bul. Kalyon İş Merkezi K.2 No: 67 Şehitkamil / Gaziantep

Telefon1: 342 215 40 33

Telefon2:

Fax: 342 215 40 33

Web: www.ilkyasam.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İlk Yaşam Dış Ticaret Gıda San.Paz.Ltd.Şti. 2004 yılından bu yana, bilginin, güvenin ve itibarın geçerli olduğu Küresel Ekonomide istikrarlı biçimde faaliyet göstermiştir.

2008 yılı ortalarında başlattığı yapılanma proğramı ile son küresel krizi başarılı bir şekilde fırsata dönüştürmeye başlamış ve bu durumu Çek Cumhuriyeti 'nde bir gıda dağıtım firmasını bünyesine katarak devam ettirmektedir.

Firmamız , İç ve dış ülkelerdeki kurumsal ve ticari müşterilerine, gıda ve temizlik ürünleri başta olmak üzere birçok ürünün pazarlama ve satışını yapmaktadır.

Firmamız, müşterilerine en iyi hizmeti, en uygun koşullarla sunma hedefiyle, iş sahasında sürekli araştırmalar yapmakta ve kendini ulusal ve uluslararası piyasalardaki gelişmelere uygun olarak yapılandırmaktadır.

Çek Cumhuriyeti, Polonya,Belarus, Bulgaristan ve Romanya ülkelerine yönelik satış ve pazarlama yapmak isteyen imalatçı ve ihracatçı firmalarla işbirliğine hazırız.


Ürün ve Hizmetler

Tüm Dondurulmuş Gıda, Bakliyat, Şekerleme-Çikolata, Yağ, İçecek, Temizlik ve Bakım Ürünleri.

#ilk yaşam #dış ticaret #dondurulmuş gıda #ithalat ihracat #foreign trading


Benzer Firmalar