candanpdks kart basma bekçi tur saatleri


1 sok no 2 / 402 bornova

Telefon1: 232.3888540

Telefon2:

Fax: 232.3888540

Web: www.candanpdks.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:almanya, fransa, çin

Firmamız 1982 yılında kurulmuş olup işçi çalıştıran tüm kuruluşların ihtiyacı olan işçi puantaj saatleri pdks ve bekçi tur kontrol saatlerinin satışını ve satış sonrası bakım onarımlarını tek çatı altında izmir, de tek olarak yapmaktadır. 2009 yılında ürün çeşidini artıran firmamız müşterilerine bir ilke daha imza atarak ürünlerimizin kalitesine güvendiğimiz için puantaj saatlerinde Proxsimity, şifre, parmak izi, yüz tanıma okuyucusunu ek ödeme istemeden hepsini bir arada bulunduran terminallerinin satışına başlamıştır.
2009 yılında izmirde bir ilke daha imzamızı atarak bekçi tur kontrol eski tom , lu sistemlerin çöpe atılmasını sağlayacak bekçi tur sistemlerimizi piyasaya sunmuştur tomlu bekçi kontrol tur saatleri tüketicilerin çok büyük sorunları olan ve güvenlik elemanları ile insan kaynakları müdürünü karşı karşıya getiren yok okumadı yok bugün hava tozluydu, yağmurluydu yok efendim düşürdünüz mü 2 ayda bir pil parası yok şarj tutmadı bu devir 2009 yılından itibaren bitti yeni bekçi tur saatlerimiz 10 metreden düşmeye dayanıklı 30.000 kayıt kapasiteli bekçi akıllı kaleme herhangi bir sebeple darbe yapsın ertesi günü bilgisayar ekranında kalem bana şu tarihte şu saatte şu güvenlik görevlisi tarafından darbe yapıldı raporunu hemen bilgisayar ekranından vermektedir bilgisayarın olmadığı yerlerde tüm bilgileri telefon hattı ile merkeze gönderme imkanı vardır her şeyden önemlisi bizim satışını yaptığımız akıllı kalem akıllı kalemdir şayet 3 sene içersinde fabrikasyon bozulursa pili biterse bile tamir yok hemen yeni akıllı kalem ile değiştirme yapıyoruz.
GARANTİ: tüm parmak izli okuyucu terminallerimiz arıza yaparsa 2 yıl içersinde değiştirme garantili.
Tüm Proxsimity (RFID) okuyuculu terminaller arıza yaparsa 2 yıl içersinde değiştirme garantili.
TÜM PARMAKİZİ, ŞİFRE, PROXIMITY VE YÜZ OKUMA TERMİNALİ arıza yaparsa 2 yıl içersinde değiştirme garantili
bekçi tur kontrol saatleri 12 saat içersinde müdahale ve 3 yıl içersinde değiştirme garantisi
Bizden teklif almadan pdks puantaj saati ve bekçi tur kontrol saati almayınız.
Kampanya pdks
Kampanya bekçi tur saatleri
Sitemizi ziyaret ediniz


Ürün ve Hizmetler

1982 yılında kurulan firmamız ege ve akdeniz bölgesinde kurulu bulunan işletmelerin kısaca pdks personel devam kontrol sistemleri proxımıty parmakizi ve yüz tanıma modellerinin zksoftware markalı olarak türkiye tedarikçisidir. ayrıca bekçi tur kontrol saatlerinin 4 model olarak bulunduran türkiyedeki ender firmalardan birisidir. ayrıca klasik kart basma saati ve bekçi kontrol saatlerinin her türlü bakım yedek parça ihtiyaçlarınızı firmamızda bulabilirsiniz.

#pdks, kart basma #parmakizli terminaller , proksimity terminaller #bekçi saatleri, akıllı kalem #puantaj saatleri , puantj programı #kart saati bekçi saati tamircisi


Benzer Firmalar