Bilgisayar Dükkanı - bilgisayardukkani.com


Erciyes Teknopark - Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi İnkübatör Merkezi 2 Kat:1 No:22 Melikgazi / Kayseri

Telefon1: +90 352 224 5997

Telefon2:

Fax: +90 352 224 5997

Web: www.bilgisayardukkani.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Nilvera Yazılım ve Bilişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.nin bir markası olan bilgisayardukkani.com, müşterilerine internet üzerinden güvenli bir alışveriş seçeneği sunmaktadır. Bu doğrultuda, birçok sistem ve yazılım mühendisi tarafından sürekli olarak geliştirilen bilgisayardukkani.com, görsel ara yüzü ve alt yapısı sayesinde hızlı bir alış veriş olanağı sağlamaktadır.
bilgisayardukkani. com un teknik açıdan hedefi; kullanıcıların isteklerine en kısa sürede ulaşarak güvenli bir alış veriş sağlayarak, onların talep ve isteklerine göre sistemi geliştirmektir. Ticari açıdan hedefi; dürüst, ahlaklı ve müşterisinin güvenini kazanmış, sadece alış veriş öncesinde değil, alış verişten sonrasında da teknik ve ticari destek sağlayan bir marka olmaktır.
Peki, bilgisayardukkani.com neden sadece bilgisayar ve elektronik cihazların satışı üzerine kurulmuş bir e-ticaret sitesidir?
bilgisayardukkani. com un geliştiricisi ve bu sistemi işleten Nilvera Yazılım ve Bilişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. bünyesinde sistem, network ve yazılım alanında uzman çalışanlar barındıran bir firmadır. bilgisayardukkani. com un alt yapısı sürekli olarak geliştirilmekte ve e-ticaret alanında çözüm arayan firmalara da bu alt yapıyı sağlamaktadır. Bu doğrultuda müşterilerin güvenin kazanmak ve sistemin işleyebilirliğini kanıtlanabilmesi amacıyla, bu e-ticaret sistemi ticari anlamda işletilmektedir.
Çalışanların bilgisayar ve teknoloji alanında bilgi sahibi olması nedeniyle, satış sonrasında sorunun çözümüne yönelik destek sağlayabilmek amacıyla, bu alanda ürün satışı yapılmaktadır. Bu doğrultuda kullanıcılar, ticari anlamda sorunlar yaşadığında, firma bünyesinde bulunan pazarlama sorumluları tarafından sorunlara çözümler üretilirken, teknik alt yapıyla ilgili yaşanılan sıkıntılarda yazılımcılar tarafından sisteme o an müdahale edilebilmektedir. Bu doğrultuda Türkiye de işletilen alış veriş sitelerinin çoğu, hazır ya da özel olarak hazırlandığı ve geliştirilmeye müsait olamadığı için, bu alanda yaşanılan sıkıntılar çözümsüz kalmaktadır. Asıl sıkıntı, sistem üzerinden pazarlanan ürünler konusunda deneyimli ekipler olmadığında çıkmaktadır.
bilgisayardukkani. com da hiç bir şey çözümsüz kalmaz. Eğer aldığınız ürünü kullanmakta ya da ürününün üretiminden kaynaklanan sıkıntılar yaşanırsa, direkt olarak üretici firmayla değil, bilgisayardukkani. com un bu alanda uzman teknik çalışanlarlarıyla sorununuza çözüm ararsınız.


Ürün ve Hizmetler

E-Ticaret Sitesi, Online Alış Veriş, Sanal Mağaza, bilgisayar, notebook, pc, Yazıcı Mürekkep Püskürtmeli, Anakart, Ekran Kartı, Monitör Crt, İşlemci, Harddisk, Bellek, Kasa, Klavye, Mouse, Fdd, CD&DVD WRITER, Cd & Dvd, Tv Kartı, Modem, Ses Kartı, Hoparlör, Scanner, Digital Fotograf Makinası, Barkod Okuyucu, Program, Ups, Network, Tüketim, Yedekleme Üniteleri, Kontrol Kartları, Yedek Parça & Aksesuar, Bilgisayar, Demirbaşlar, Projeksiyon, Ethernet, Multımedia, Promosyon Ürünleri, Telefon, İşletim Sistemi, PC EKRAN, Kabin, ADSL Modem, Notebook, Pocket PC, Cd Sürücü, Barkod Yazıcı, Server, Mp3 Player, Monitör Lcd, Çizici, Yazıcı Lazer, Yazıcı Multifunction, Yazıcı Nokta Vuruşlu, Video Kamera, Web Kamera, Switch, Faks, Yazıcı Slip, PLAZMA, Güvenlik Kartları, Ses ve Sinema Sistemi, Radyo Müzik Seti, Video Capture, Access Point, Ticari Yazılım, Taşınabilir Harddisk, Dvd&Vcd Player, Ofis Uygulaması, IP Kamera, Taşınabilir Bellek, Hafıza Kartları, Kulaklık&Mikrofon, Voip Cihazı, Firewall, Print Server, Wireless Anten, Lcd TV, Gps Modülü, Kart Okuyucu, Televizyon, Regülatör, Klima, Uydu Alıcısı, Güvenlik Kamerası, Dvr Kartlar, Güvenlik Aksesuar, Alarm Sistemi, Crea ADSL, Cep Telefonu Aksesuar, Telefon Aksesuar, Kabin Aksesuar, Toner, Hareketli Raf, Sabit Raf, Kablo Düzenleyici, PRİZ, Fan ve Termostat, Kabin Tekerlek Grubu, Yazıcı Termal, Araç İçi Dönüştürücü, Harici Kutu, Kamera Aksesuarı, Notebook Aksesuarı, Power Suplay, SAMSUNG, ASUS, GIGABYTE, MSI, DELL, HP & COMPAQ, SNC, IBM, ACER, KARE PC, A4 TECH, LOGITECH, TOSHIBA, BENQ, SEAGATE, MAXTOR, INTEL, ASROCK, EPOX, AMD, KINGSTON, VDATA, HIS, LEADTEK, SPARKLE, SAPPHIRE, POWERCOLOR, AOPEN, EVEREST, FOXCONN, CODEGEN, MICROLAB, INCA, MICROSOFT, DLM, LGE, ALPS, MITSUMI, CREATIVE, SNOPY, WELFI, AVERMEDIA, LACONTE, SKYSTAR, MIKADO, OKI, LEXMARK, CANON, PANASONIC, EPSON, SEIKO, ARGOX, DATAMAX, ORIGO, AIRTIES, ZYXEL, LINKSYS, SURECOM, CNET, 3COM, LANTECH, KODAK, SONY, MERCURY, CASIO, PRETEC, APACHE, DELUXE, INF, MUZIO, FLEXY, SNAZZI, MUSTEK, POWERCOM, TUNCMATIK, METROLOGIC, ZEBEX, SMARTPRO, NORTEX, MEMOREX, KAYNET, LKS, SYMANTEC, PANDA, HP, PALIT, NORTECH, HI-LEVEL, MINOLTA, STORMAX, ZEBRA, DELUXWORLD, CHERRY, GAINWARD, DİGER, PACKARDBELL, PHILIPS, LABTEC, USROBOTICS, XEROX, KRN, DATRON, FUJITSU, PRAKTICA, Vivotek, HITACHI, NIKON, LAXON, BIOSTAR, NEC, FINANS, XFX, SMARTDISK, V-GEAR, SHINY, THERMALTAKE, FRISBY, STRONG, TWINMOS, XCLIO, SENFONY, BIGBOY, FEEL, LIFEVIEW, VERİTECH, TRUST, TRUST, SMARTSWITCH, CISCO, SMC, PLANET, XNET, D-LINK, WEBJİNİ, NETMASTER, KASPERSKY, QUAKE, EDIMAX, GALAXY, HAZIR PC, ECS, CREA, HCS, DORAX, MARKASIZ, GECUBE, DATALOGIC, CHAMTEK, GOODRAM, S-LINK, SANDISK, AUTOCAD, GEEK, GENIUS, ELIXIR, NOKIA, MOTOROLA, W.DIGITAL, ENLIGHT, INWIN, PQI, COOLER MASTER, MIRAI, SP, NANYA, MAGICHAND, VIOLE, MAXELL, LACIA, STORMAX, PLATRONICS, TARGUS, NOVAX, WELFI, F-SECURE, GELECEK, DECKTRON, IOMA, GENERAL, OKAY, MIKROBOX, IQUA, XPERTVISION, ZOTAC, PROCYP, PIRANHA, MOBILE COMPIA, CATSPY, NOD32, ESTAP, DIGITU

#eticaret, e-t,caret, online alışveriş, sanal alışv #eticaret, e-t,caret, online alışveriş, sanal alışv #eticaret, e-t,caret, online alışveriş, sanal alışv #eticaret, e-t,caret, online alışveriş, sanal alışv #eticaret, e-t,caret, online alışveriş, sanal alışv


Benzer Firmalar