OMEGA MERMER MADENCİLİK


İZZETPAŞA MH.HORASAN SK.NO:6/3 ELAZIĞ

Telefon1: 0424 233 11 34

Telefon2:

Fax: 0424 233 11 54

Web: kraking.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

“ KAYA – BETON ÇATLATMA MERKEZİ ”
2003 yılında kurulmuş olup Madencilik, Müşavirlik işleri yapmaktadır. 2007 yılından beri ÇATLATICI Bölge Bayiliğini almış, uygulamalı ve satışa dayalı faaliyetlerini sürdürmektedir. Muhtelif yerlerde Mermer sahası etüt çalışmalarımız devam etmektedir.

FİRMAMIZ 2010 YILI İTİBARİYLE KRAKİNG ADIYLA PİYASAYA SÜRDÜĞÜ KENDİ ÜRÜNÜNÜ SİZ MÜŞTERİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNMAKTAN GURUR DUYAR. SİZLER İÇİN ALTERNATİF ÇÖZÜMLER ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ. KRAKİNG RAKİPSİZ FİYATIYLA ŞİMDİ DAHA CAZİP !

Taş ocaklarında, Mermer ocaklarında, Hafriyat çalışmalarında,kontrollü beton yıkım işlerinde alternatif uygulamalarla düşük maliyetli projeler üretmektedir. Yüksek maliyetli ve riskli maliyetlerdeki alternatif çözüm ortağınızı arayın ! Zaman ve malzeme tasarrufunun maliyetlerinizi nasıl düşürdüğünü göreceksiniz !

GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE TAŞ-KAYA-DETON KIRMAK İSTİYORSANIZ, KRAKİNG İSTEDİĞİNİZ PARÇA BOYUTUNDA ÇATLATMA İŞİNİ GERÇEKLEŞTİRİR...HEM DE 3 SAATTE YAVAŞ YAVAŞ... HAFRİYATÇILAR, GRANİTÇİLER, MERMERECİLER!.. NUMUNE ALIMINDA, DEKAPAJ İŞLEMİNDE KRAKİNG KULLANIN; TAŞINIZI, ZAMANINIZI, PARANIZI HEBA ETMEYİN..

ÇALIŞMALARINIZDA İDARİ-TOPOĞRAFİK ENGELLERİ AŞIN, AYNI İŞ İÇİN NEDEN DAHA FAZLA ÖDEYESİNİZ?

*BLOK ÜRETİM MALİYETLERİNİZİ DÜŞÜRMEK İSTİYORSANIZ
*MERMER NUMUNESİ ALACAĞIM DİYORSANIZ
*MERMER DEKAPAJI YAPACAĞIM DİYORSANIZ
*PATLAYICI RUHSATI ÇIKARTMAK ZOR VE MASRAFLI DİYORSANIZ
*PATLAYICI KULLANMAK MÜMKÜN DEĞİL DİYORSANIZ
*MARTÖPİKÖR İLE UĞRAŞIP ZAMAN KAYBEDİYORSANIZ
*EKSKAVATÖR KIRICISIYLA ÇALIŞIP MAKİNANIZIN KANSER OLMASINI İSTEMİYORSANIZ
*SİT ALANLARINDA FAALİYET GÖSTERMEK İSTİYORSANIZ
*HER TÜRLÜ BETONU KONTROLLÜ KIRMAK İSTİYORSANIZ
SON TEKNOLOJİK GELİŞMEYİ HİZMETİNİZE SUNUYORUZ. ÇATLATMAK BİZİM İŞİMİZ!
…..TAŞ ÇATLATMA MERKEZİ…..
ŞİMDİ TANITIM FİYATIYLA DENEYİN, FARKI GÖRÜN !

www.kraking.com.tr www.kirakit.net


Ürün ve Hizmetler


EKOLOJİK KAYA YIKIM TEKNOLOJİSİ
Patlatma yapmak için artık uzayan prosedüre ihtiyacınız yok... EKOLOJİK YIKIM TEKNOLOJİSİ size yeni bir kırma-çatlatma-yıkım-patlatma alternatifi sunmaktan gurur duyar. http://piroteknik.weebly.com EYT Çevre dostu yıkım teknolojisi, özellikle azot, karbondioksit ve buhardan oluşan zararsız bir gaz hacminin açığa çıkarak yüksek basınç üretmek için kartuş içinde infilaklı olmayan kimyasal bileşiğin ateşlendiğinde çok hızlı bir şekilde reaksiyona girmesi esasına dayanır. Sıkılama yapılmış del
Taş ocaklarında, Mermer ocaklarında, Hafriyat çalışmalarında, kontrollü beton yıkım işlerinde alternatif uygulamalarla düşük maliyetli projeler üretmektedir. Yüksek maliyetli ve riskli maliyetlerdeki alternatif çözüm ortağınızı arayın ! Zaman ve malzeme tasarrufunun maliyetlerinizi nasıl düşürdüğünü göreceksiniz !ÇALIŞMALARINIZDA İDARİ-TOPOĞRAFİK ENGELLERİ AŞIN, AYNI İŞ İÇİN NEDEN DAHA FAZLA ÖDEYESİNİZ?- BLOK ÜRETİM MALİYETLERİNİZİ DÜŞÜRMEK İSTİYORSANIZ- MERMER NUMUNESİ ALACAĞIM DİYORSANIZ- MERMER DEKAPAJI YAPACAĞIM DİYORSANIZ- PATLAYICI RUHSATI ÇIKARTMAK ZOR VE MASRAFLI DİYORSANIZ- PATLAYICI KULLANMAK MÜMKÜN DEĞİL DİYORSANIZ- MARTÖPİKÖR İLE UĞRAŞIP ZAMAN KAYBEDİYORSANIZ - EKSKAVATÖR KIRICISIYLA ÇALIŞIP MAKİNANIZIN KANSER OLMASINI İSTEMİYORSANIZ - SİT ALANLARINDA FAALİYET GÖSTERMEK İSTİYORSANIZ- HER TÜRLÜ BETONU KONTROLLÜ KIRMAK İSTİYORSANIZSON TEKNOLOJİK GELİŞMEYİ HİZMETİNİZE SUNUYORUZ. ÇATLATMAK BİZİM İŞİMİZ!..ARAYIN, GÖRÜŞELİM…. ŞİMDİ TANITIM FİYATIYLA DENEYİN, FARKI GÖRÜN !

#çatlatma #çatlatıcı #yıkım #parçalama çimentosu #nonexplosive demolition


Benzer Firmalar