Artera Mimarlık ve İçmimarlık


Çukurambar Mah.

Telefon1: 0312-2844000

Telefon2:

Fax: 0312-2854411

Web: www.arteramimarlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ARTERA MİMARLIK VE İÇ MİMARLIK olarak biz, mekânların yaşam kalitesini ve verimliliğini arttırmak, sizlere çağdaş, ekonomik, fonksiyonel ve estetik mekânlar tasarlamak, geçmişle geleceği, doğuyla batıyı, günümüzün gerektirdikleri ile sentezleyerek sizlerin kullanımına sunmak amacı ile sizlerin memnuniyetinizi ve güveninizi kazanmak ilkesi ile yola çıktık.

Sizlerin istekleri ve zevkleri doğrultusunda görsel, işlevsel, yapısal, teknik ve ekonomik çözümler üreten ARTERA MİMARLIK VE İÇ MİMARLIK, bunu, teknolojinin gelişmesini takiple, malzeme, renk, doku, ekonomi, ergonomik gibi detayları analiz ederek gerçekleştirmekte, bulunduğu bölgenin zemin yapısına en uygun ve güven verici bir şekilde tasarlayıp uyguladığı yapılarla da sizlerin kullanımına sunmaktadır.

Aklınıza takılabilecek her türlü soruya cevap verebilmek için ARTERA MİMARLIK VE İÇ MİMARLIK, tasarım, (restoran tasarımı,cafe tasarımı,bar tasarımı,mağaza tasarımı,villa ve apartman inşaatları,anahtar teslim uygulama ve proje hizmetleri,villa tasarımı,ev tasarımı,vb…) üretim ve üretim sonrası dönemlerde her zaman yanınızda olacaktır. Siz bize zevklerinizi söyleyin, biz size hayatın tadını verelim.

ÖNEMLİ NOT : BİREYSEL MÜŞTERİLERİMİZİN YANISIRA İNŞAAT VE DİĞER FİRMALARA DA,TAŞERONLUK HİZMETLERİNİ; GENÇ, GÜVENİLİR VE DİNAMİK EKİBİMİZLE SUNMAKTAYIZ.


Ürün ve Hizmetler

ankara, mimarlık, dekorasyon, içmimarlık, kapı pencere, villa, inşaat, kaba, izolasyon, tasrım, zemin kaplama, anahtar teslim, ücretsiz, keşif

# # # # #


Benzer Firmalar