Anasayfa » Ticaret ve perakende satış » İSTANBUL Ticaret ve perakende satış » detay trafik sistemleri inşaat sanayi ve ticaret ltd şti

detay trafik sistemleri inşaat sanayi ve ticaret ltd şti


yukarı dudullu mh aslı sok. no 19

Telefon1: 02164209245

Telefon2:

Fax: 02164209285

Web: www.detaytrafik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



Günümüzde giderek artan bir öneme sahip olan trafik olgusuna ve bu olgunun çözümünde kullanılan trafik ekipmanlarına büyük bir ihtiyaç duyulmaktadır.

Firmamız yapmış olduğu çalışmalarda mühendislik hizmetlerini ön planda tutarak,dünyada gelişen yeni trafik sistemlerini eş zamanlı olarak Türkiye’de de uygulamayı sürdürmektedir. Bu çalışmalar bünyemizdeki teknik elemanlar ve konusunda uzman ekiplerimizce görev ve sorumluluk bilinciyle,hassas ve itana ile sürdürülmektedir.

Bilindiği gibi özellikle gençler arasında hız tutkusu önlenemeyen bir hastalık haline gelmiştir. Gerek şehir içlerinde okul,cami,hastane gibi kalabalık yerlerde gerekse site içlerinde araç sürücülerinin düşük süratle seyretmelerini sağlamak için üzerlerinde araç sürücülerini gece’de uyarmak gayesiyle kauçuk malzemeden hız kesici setler imal edilmiş kullanıma sunulmuştur.

Bilindiği gibi asfalt,beton,parke taşı,plastik malzeme ve reflektörsüz kauçuk malzemeden imal edilmiş olan Hız Kesici Kasisler araç sürücülerin uyaramadıkları için zaman zaman istenilmeyen kazalara sebep olmaktadırlar.Şu anda kullanıma sunulmuş olan Hız Kesici Kasisler REFLEKTÖRLÜ olduğu için gece ve gündüz araç sürücülerini uyarmaktadır.

Firmamız özellikle şehir içi çalışmaları için gerekli olan trafik ekipmanlarının imalatına öncelik vermektedir.Bu nedenle müteahhit firmaların çalışma alanları ile ilgili emniyet tedbirlerini en iyi şekilde alabilmelerini sağlamak gayesiyle karayolları standartlarına uygun olarak imal etmiş olduğumuz Kauçuk Tabanlı Trafik Silindirlerimiz,Solarlı Flaşörlü İkaz Lambalarımıza ve diğer trafik güvenliği malzemelerimize olan yoğun talep bunun açık bir göstergesidir.

Bizler araç sürücülerinin araçlarını emniyetli bir şekilde kullanmalarını,yönlerini rahatça bulmalarını TRAFİK KURALLARINA herkesin uymasını dileriz. .


Ürün ve Hizmetler

trafik işaret levhaları ve uyarıcı ekipmanları otopark ve yol çizgileri uygulamaları

# # # # #


Benzer Firmalar