Anasayfa » Sigorta şirketleri » Banka Finans ve Sigortacılık » İSTANBUL Sigorta şirketleri » ATLAS SİGORTA ACENTELİK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.

ATLAS SİGORTA ACENTELİK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.


FETİH CAD.POLAT İŞMERKEZİ NO:8 KAT:3 ŞİRİNEVLER/İSTANBUL

Telefon1: 02125527707

Telefon2: 02125527708

Fax: 02126521660

Web: www.uygunsigorta.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz Yapı Kredi Sigorta Yetkili acentesi olarak İstanbul ili Bahçelievler ilçesinde faaliyet göstermektedir

Kuruluşumuz sigorta sektöründe ilkeli dürüst ve güven esasına dayalı müşteri memnuniyetini öncelikli hedef kabul etmiş bir anlayışa sahiptir .

Firmamız sektöründe en iyi olmayı ilke edinmiş ve bu amaç doğrultusunda güler yüzlü konusunda uzman personel kadrosuyla her geçen gün artan müşterilerine en iyi hizmeti en makul fiyat bandında sunmaya devam etmektedir.

Amacımız sigortacılığın bir güven işi olduğundan hareketle siz sigortalılarımıza iyi günde kötü günde profesyonelce destek olmaktır.Başka bir deyişle doğru bilgilendirmelerle ateşin düştüğü yeri yakmamasını sağlamaktır.

Acenteliğimiz Ev, Yangın, Hırsızlık, Zorunlu Deprem Sigortası, Otomobil Kaza, Diğer Kaza, Nakliyat, Mühendislik Hayvancılık ve Zirai olmak üzere tüm branşlarda hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

» KASKO » TRAFİK » EV » İŞ YERİ » ÖZEL POLİÇELER » BİREYSEL KAZA » ZORUNLU DEPREM SİGORTASI (DASK) ZİRAAT VE HAYVANCILIK SİGORTALARI

#kasko #sigorta #trafik #ev sigortası #işyeri sigortası


Benzer Firmalar