SAHRA TELEKOMÜNİKASYON


Cevizlidere Cad. 44/18 Balgat 06450

Telefon1: +90 (312) 473 27 87

Telefon2:

Fax: +90 (312) 472 44 30

Web: www.sahratelekom.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:4 | Memur:10 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1996 yılında Ankara’da kurulan firmamız yaklaşık 13 yıldır Telekomünikasyon pazarındadır. Son 6 yıldır internet üzerinden ses iletişimi (voip) diğer adı ile uzak mesafe telefon işletmeciliği (UMTH) üzerine araştırmalar yapmakta, alternatif servis çözümleri geliştirmektedir. Sahra Telekom 25 Haziran 2004 den bu yana Telekomünikasyon Kurumundan almış olduğu UMTH lisansı ile de servis vermektedir. Şirket ilgili servisleri verirken altyapısında kullanmış olduğu billing, softswitch ve diğer birçok ürünü kendi geliştirmek de omurgasında bu ürünleri kullanmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

SAHRA TELEKOM myALO HİZMETİ

myALO, Türk Telekom’a ve GSM şirketlerine oranla son derece düşük maaliyetli görüşme yapmanızı sağlayan telefon hizmetidir. Bir telefon, genişband internet bağlantısı (ADSL) ve internet telefon adaptörü ile myALO sizi evinizden veya iş yerinizden yurtiçi, yurt dışı ve son derece ekonomik ve diğer myALO kullanıcıları ile Ücretsiz görüşme yapmanızı sağlar.

myALO aboneleri aralarında yapılan görüşmeler ücretsiz olmasının yanı sıra aboneler, çok yakında hizmete sunacağımız sesli mesaj, çoklu konferans ve daha bir çok hizmetten ücretsiz yararlanırlar.

#Telefon, ucuz #voip ,hesaplı #yurtiçi, yurtdışı #internet telefon # XSPECCH linsys


Benzer Firmalar