Anasayfa » Sağlık hizmetleri » DENİZLİ Sağlık hizmetleri » Çin Zayıflama ürünü üreten Fabrikası

Çin Zayıflama ürünü üreten Fabrikası


Room1001,Building D,YONG HE plaza,28 East street, Andingmen, Dongcheng District,Beijing, China

Telefon1: 00861084195606

Telefon2: 008613910186045

Fax: 008684195611

Web: www.oemhealth.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:300 (Yönetici:20 | Memur:20 | İşçi:260
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Kunming Dali Endüstri & Ticaret Co. Ltd. Ürünleri GMP uluslararası ilaç üretimi standartlarına uygun olarak 30 milyon Dolarlık yatırımıyla 25 akreslik alanda kurulmustur.
Ürünlerimiz, Çin’in zirvede olan Bilimsel araştırma kurumlardan Çin Bitkibilim Akademisi tarafından devamlı geliştirmektedir. 168 akreslik yer alanda kurulmuş 1.2 milyon çeşit bitki numunesi, nükleer manyetik rezonans spektroskopisi 400 ve 500 MHz yüksek çözünürlük kütle spektrografı, don santrifüjörü, lazer tarama mikroskopisi gibi orta büyük modern ekipmanlara sahiptir. Dali 235 tane AR-GE çalışan,11 tane akademisyen,31 tane araştırmacı, 42 tane asistanla hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler


Yuda Saç çıkarıcı Pilatory Platin Versiyon
Yunnan eyaletinde bulunan Dai ve Zang Azınlıkları tarafından kabul edilen saf ve doğal bitkiler nanometrik hücre çeperi teknolojisiyle işlenmekte,bu ürüne saç dökülmesini engelleyici protein genleri eklenmekte ve saç derisi tarafından hızlıca etkin bir şekilde emilmesini sağlayan yüksek teknolojili biyoteknoloji kullanılarak üretilmektedir. Bu ürün düzenli olarak kullanıldığında kan dolaşımını arttırır, saç kökünü güçlendirir,saç dökülmesini kontrol eder,saçların
Lida zayiflama kapsulu
Lida zayıflama kapsülü şimdiye kadar dünyada olan en etkili zayıflama ilaçtır. Birinci kapsül kullandıktan sonra hemen etkisi belli olur. Hemen iştah engeller, metabolizma enerjisini güçlendirir, hızlı bir şekilde zayıflam amacına varabilir. Lida zayıflama kapsülü içinde çeşitli doğal zayıflama maddesi ile Çin’in eski zayıflama nostrum bulunmaktadır, bir kaç asır dönüşüyordu. İçindeki maddeler aynı anda etkili oluyor, vücudunuzdaki fazla olan yağlarınızı etkili bir şekilde yakar, yemeğin alışk
Kunming Dali Endüstri ve Ticaret Co. Ltd. çeşitli üretim kapasiteleriyle uzmanlığı zayıflama ürünleri olan Çin’in en büyük şirketidir. Ürünlerimizi sadece kendi markamızla sağlamakla kalmıyor,aynı zamanda kişiselleştirlmiş ürünleri en iyi fiyatla sunuyoruz. Ham Madde temini,yarı işlenmiş ve işlenmiş ürünlerin tasarımı ve bu tür ürünlerin basımı ve paketlenmesini sağlıyoruz.

#zayıflama #saç ilaçlar #kilo vermek #kel için ilaç #diyet


Benzer Firmalar