TEN COSMETIC


Perpa Tic.Merkezi No:1841

Telefon1: 0212 320 72 44

Telefon2:

Fax:

Web: www.ten-cosmetic.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren Ten Cosmetic, deneyimini her geçen gün artırmış ve bunu da müşterilerine yenilikçi fikirlerle yansıtmıştır. Ten Cosmetic, gelecek dönemlerde de tarzını, müşteri odaklı yaklaşımını kaybetmeden sektöre dinamizm getirmeyi hedef belirlemiştir. Ten Cosmetic, Dünya`daki ve sektördeki gelişmeleri sürekli takip ederek, hizmette kaliteyi ve müşteri memnuniyetini temel ilke olarak benimseyen ve bu ilkeden asla ödün vermeden yoluna devam eden, Türkiye`nin her noktasına aynı bakış açısıyla hizmet vermeye çalışan bir kurum olarak, sizlere hizmet vermekten gurur duymaktadır.

Şirketimiz İpek Kiepik,kirpik Perması, Kalıcı Makyaj Cihazı, İğne ve Boyaları, Protez tırnak Ürünleri Profesyonel Cilt ve Vücut bakım ürünleri, Cilt bakımı, Epilasyon, Zayıflama, Spa & Welness, Aromaterapi masaj yağları , Ağda, Parafin ve El & Ayak bakım ürünleri özetle estetik merkezleri ve güzellik salonlarının ihtiyacı olan tüm ürün, demirbaş ve sarf malzemelerinin satışını gerçekleştirmektedir.

Tüm cihazlarımız CE standartına sahip olup, Kozmetik ürünlerimiz ise Sağlık Bakanlığı onaylıdır.


Ürün ve Hizmetler

İpek Kirpik, Kalıcı Makyaj, Protez tırnak, Profesyonel Makyaj ürünleri, Ağda, Medikal Cihaz, Lazeri MAsaj Yağı, Epilasyon.

#İpek Kirpik #Kalıcı Makyaj #Protez tırnak #Profesyonel Makyaj #Lazer Cihaz


Benzer Firmalar