Anasayfa » İnşaat makinaları » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat makinaları » CNS MAKİNA BİLİŞİM KİMYA İNŞ.İTH.İHR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ

CNS MAKİNA BİLİŞİM KİMYA İNŞ.İTH.İHR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ


Çakmak mah.ortanca sok.no:4/a ümraniye İST

Telefon1: 2163445050

Telefon2:

Fax: 2163445151

Web: www.cnsgrup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz 1999 senesinden bu yana Türkiye’de ilk strafor kesim makinelarının üretimine başlayarak sektöre yeni bir ivme kazandırmıştır.

1999 senesinden 2006 senesine kadar Cansızlar Makine olarak Makine alanında birçok projeye ve yeniliğe imza atan firmamız, 2006 senesinde yeni yüzü ve yeni dünya görüşü ile siz müşterilerimize daha kurumsal hizmet vermek adına CNS GRUP olarak yenilenmiştir.

CNS GRUP yeni dünya normlarına uygun bir kurumsal yapı için de siz müşterilerimize hizmet vermek adına ülkemizin de ciddi sanayi alanlarından biri olan inşat ve kimya sanayisine de faaliyet göstermektedir.

CNS GRUP kısa süre için de inşaat ve kimya alanların da makine alanın da olduğu gibi kısa süre içinde sektöre birçok yeni ürün ve çözümler kazandırmıştır.

Uzman ARGE ekibimizle siz müşterilerimize yenilikler ve daha profesyonel çözümler sunmak için biz kesintisiz çalışmalarımıza devam edeceğiz, siz müşterilerimizin görüş ve önerilerini içtenlikle dikkate almaktayız, biz sizlerle geniş bir aileyiz, CNS GRUP bu aile dayanışması ile geleceğin dünyasında yeni çığırlar açacağını tahüt ediyor.

PROFESYONEL ARAŞTIRMALAR - YARATICI FİKİRLER - BİREYSEL MÜŞTERİ DESTEĞİ

CNS GRUP


Ürün ve Hizmetler


Strafor Kesim Makinası
1. Alüminyum ( Paslanmaz )gövdeden imal edilmiştir. 2. Hassa mühendislik profilleri kullanılarak modüler yapı oluşturulmuştur. 3. Bağlantı uçları desteklenerek yapısı güçlendirilmiştir. 4. Eksen kontrollerinde adım motor ( Step ) kullanılarak hassas kontrol sağlanmıştır. 5. Motorların dönme ve tutma momentleri yüksek seçilmiş ve makine güçlendirilmiştir. 6. Eksenler yataklanmış ve ağırlıkları alınmıştır. 7. Motor sürücüleri yüksek akım taşıma kapasitesine sahiptir. 8. DC besleme kaynaklar
Srafor kesim makinası

Kalama makinası


#Strafor kesim makinası #Kaplama makinası # # #


Benzer Firmalar