BALANSMATIK


13. ada no 54 ikitelli

Telefon1: 02125492595

Telefon2: 02328332900

Fax: 02328333900

Web: www.balansmatik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:40
Dış Ülkelerle Bağlantıları:62 ulke


BALANSMATIK LTD STI

Firmamiz,1990 yılında İzmir de kurulmus , oto servis ve garaj ekipmanları sektorunde imalat yapan bir firmadır ve Türkiye’nin sektördeki en büyük 5 firmasından biridir.



Garaj ekipmanları:bir aracın onarımı ve teknik bakimi ile ilgili muhtelif makina ve techizatlardan olusur.Test cihazları,liftler,rot balans makinaları krikolar el aletleri,sökme takma makineleri, far ayar cihazlari ve son yıllarda popüler hale gelen jant düzeltme makinaları bu gruba girer.





Otomotiv sektöründe,oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olmamıza karşın,ürettiğimiz makinalar sadece bu alana verilen hizmetle sınırlı değildir. Otoservis ekipmanlari yanisira fabrikamizda, pervane,rotor,fan, şaft ve birçok dönen HASSAS cismin dikey ve yatay balanslarini yapabilecek cihazlar da imal etmekteyiz. Otomotiv gurubu olarak seyyar balans makineları,far ayar cihazlari,bilgisayarlı sabit balans makineları,rot ayar cihazları,resepsiyon liftler,jant düzeltme ve jant parlatma makineları bunlardan başlıcalarıdır.





İmal ettigimiz makinalarda kullandigimiz hassas ve teknolojik bazi aksamlari ithal etsek de genelde firmamiz ihracat yapan bir şirkettir. Balansmatik olarak yapmis oldugumuz ithalatin ihracata orani 1/7 dir.





Firmamız genelde Avrupa,kuzey - guney Amerika , afrika ve Orta Doğu ülkelerinin yanı sıra toplamda şimdiye kdar 61 ülkeye ihracat yapmıştır.Türkiye’den belki de ilk kez bu türden makinalar Solomon adaları,trinidat jameika,tobago,portoriko,ekvator ve şili gibi ülkelere de satilmistir.Bu da bize gurur vermektedir.









Satış Sonrası servis hizmetlerimizde öncelikle hiçbir koşul aramadan 2 yıl tam garanti desteği veriyoruz.Bununla birlikte gezici servislerimiz belirli aralıklarla yurtiçi ve yurtdışı müşteri ziyaretleri bakım-onarım ve eğitim hizmetlerini yapmakla birlikte İstanbul ve Ankara gibi Büyükşehirlerde de bölgesel hizmetler veren bayilerimiz vardır.



İlginçtir ki;tasarımı ve imalatı firmamız tarafından yapılmış,hem jantı düzelten,hem de parlatan komplike bir ürünümüz gururla uluslarası fuarlarda teşhir edilmekte ve pazarlanmaktadır.Bundan sonra da tasarımı arge departmanımızca yapılan yeni ürünlerle de,ülkemiz ve dünya pazarlarına hitap etmeyi düşünmekteyiz.









Dünya,Otomotiv sektöründe Türkiye 1970 yılında başlayan bireysel üretim teşebbüsleriyle,bugün dünyada üretilen her 1000 araçtan 14’ünü üreterek otomotiv sektöründe dünyada 16’ıncı,Avrupa da ise,8. sırada yer almaktadır.Bakın yaklaşık 1 ay önce firmamız dünyanın en büyük ve en önde gelen fuarlarindan Frankfurt AUTOMECHANIKA fuarına katıldı.Orada da gördük ki üretici vasfinda bizim gibi yüzlerce üretici türk firması daha bulunmaktaydı ve bu firmalar Almanya gibi sanayi devi bir ülkede Türkiye’nin varlığını ortaya koyarken ve Türkiye bu sayede fuarın 7. büyük katılımcı ülkesi konumuna yükselmiştir.Bizce otomotiv sektörü bu ülkenin gurur kaynağıdır.





Kriz,birçok sektörü olumsuz etk


Ürün ve Hizmetler


ROT AYAR CIHAZLARI

FAR AYAR CIHAZLARI

JANT DUZELTME MAKINALARI

JANT PARLATMA MAKINALARI

YER LIFTLERI

BILGISAYARLI BALANS MAKINALARI

SEYYAR BALANS MAKINALARI

ENDUSTRIYEL YATAY BALANS MAKINALARI

ENDUSTRIYEL DIKEY BALANS MAKINALARI

ROTOR FAN BALANS MAKINALARI

VE BIR COK BALANSLAMA ICIN MUHENDISLIK HIZMETI VEREN FAALIYET ALANINDA PROFESYONEL SIRKETLERDEN BIRISIDIR

DETAYLI BILGI REFERANS VE DAHA FAZLASI ICIN WEB SAYFAMIZI ZIYARET EDEBILIR YADA CAGRI MERKEZIMIZLE DIYALOG KURABILIRSINIZ

WWW.BALANSMATIK.COM

#FAR AYAR #ROT BALANS #JANT DUZELTME #LAZERLI FAR AYAR #FAR


Benzer Firmalar