Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » MALATYA Gıda sanayi » MALATYA ÖZTÜRKLER KAYISI KURUYEMİŞÇİLİK GIDA SANAYİ TİCARET LTD ŞTİ

MALATYA ÖZTÜRKLER KAYISI KURUYEMİŞÇİLİK GIDA SANAYİ TİCARET LTD ŞTİ


Eski hal yanı yeni hamam mah yeni hamam sokak no:9/A MALATYA

Telefon1: 04223212635

Telefon2:

Fax: 0422 3258745

Web: www.ozturklerkayısı.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1975
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:4 | Memur:2 | İşçi:19
Dış Ülkelerle Bağlantıları:malezya,ırak,azarbaycan,fransa,kazakistan,almanya,lübnan,suriye,mısır,hollanda,ingiltere,

Hakkımızda


1975 yılında kendi bahçesindeki kaysıları satarak kayısı sektöründe başlaya ve daha sonra 1985 yılında Öztürkler Kayısı Kuruyemiş olarak eski hal yanında parakende showroom mağazasını açarak faaliyetine devam eden sürekli gelişen müşteri portföyü ve mali yapısındaki gelişmelerle beraber 1999 yılında Malatya Öztürkler Kayısı Kuruyemiş Ltd. Şti. ile kurumsal kimlik kazandı.
Kurumsal kimlik kazanmasıyla Türkiye (iç piyasa) kayısıda söz sahibi olduk. Tüm Türkiye `nin marketlerinde, gıda toptancılarında, mağazalarında ürünlerimizi görebilirsiniz.
Öztürkler Kayısı gelişimine devam ederken ihracaat hayatına da adımı attı. ilk hedef Avrupa pazarıydı. İngiltere, Yugoslavya, Ukranya, Almanya vb. gibi ülkelere ihracaatımızı devam ettirmekteyiz.
Aynı zamanda parakende showroom mağazasında Malatya `da kaliteden ödün vermeyen ürünlerini belirlemiş standartlar kalitesinde tüketiciye sunulmasını müşteri memnuniyetini kendine prensip edinen ve devamlı üreten ve gelişen bir firma, piyasa koşulları ve müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda ürün portföyümüzü genişletmek kayısı sektöründe başarı politikalarını sektöründe uygulamak için 2001 yılında kendi fabrikasını faaliyete geçirdi.


Kalite Politikamız
Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamızda kaliteli ve hijyenik mamuller üretmek, müşteri talep ve beklentilerini standartlar ve yasalar doğrultusunda zamanında ve her defasında karşılamak eğitilimiş ve biliçlendirilmiş kadro oluşturmak.
Yönetim sistemi doğrultusunda yürüttüğümüz projelerimizi sürekli iyileştirmek.
Kalite yönetim sistemi doğrultusunda çalışarak büyümek değişmez politikamızdır.


Ürün ve Hizmetler

KAYISI, GÜNKURUSU, VİŞNE ERİK ELMA ARMUT KURULARI, KAYISI ÇEKİRDEK, KAYISI ATOMU, KAYISI DÖNERİ, DUT KURUSU, SİYAH ÜZÜM, CEVİZLİ ÜZÜM SECUK, DUT, ÜZÜM, ERİK, KAYISI, PESTİLİ, YÖRESEL ANADOLU ÜRÜNLERİ VE TÜM SPECİAL VE KOKTEYL KAYISI PAKETLERİ

#kayısı,çekirdek #naturel,malatya #apricot,dried apricot #apricosen,abricot #import,export


Benzer Firmalar