Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat malzemeleri » Artes Pirinç Baskı Mam. San. ve Tic.Ltd.Şti

Artes Pirinç Baskı Mam. San. ve Tic.Ltd.Şti


ITOSB 3.Cadde No.29 Tepeören-Tuzla

Telefon1: 0216 5932424

Telefon2:

Fax: 0216 5932414

Web: www.artes.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Artes Pirinç Baskı Mamulleri San. ve Tic.Ltd.Şti 1989 yılında İstanbul Paşabahçe’de üretim ve ticari faaliyetlerine başlamış; 2005 yılında İstanbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesi’ ndeki adresine taşınmış, halen buradaki entegre fabrikasında üretim ve Ar-Ge faaliyetlerini sürdürmektedir.

Geçen zaman içinde bayii ağı çalışmaları ve BRASSCO tescilli markası ile yurtiçinde ve ihracattaki yükselişini sürdürmüş, yurt dışında kapı kolu ve pirinç mamulleri konusunda önemli prestije sahip İtalyan markalarının en iyi alternatifi olarak anılmaya başlamıştır.

Yine yurt dışındaki bayilerimizin talepleri doğrultusunda “özellikle Ukrayna-Azerbaycan-Türki Cumhuriyetler” 2006 yılında elektronik otel kilitleri konusunu Ar-Ge kapsamına almış, 20 yıllık üretim bilgi birikimi sayesinde ve teknolojinin verdiği imkanlar doğrultusunda sektörde hızlı bir satış grafiği yakalamıştır.

Türkiye’de ilk defa elektroforetik lak tesisini kuran Artes, bugün de bu teknolojinin en gelişmiş şeklini uygulamakta, ayrıca bilinen en sert ve dayanıklı yüzey kaplama çeşidi olan PVD kaplama seçeneğini de müşterilerine sunmaktadır.

Firmamız elektronik kilit sistemleri, kapı kolu ve aksesuarları konusunda yenilenmeyi ve büyümeyi hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler

ARTES firması BRASSCO tescilli markası altında dekoratif hırdavat malzemelerinden, pirinç ve paslanmaz kapı kolu, kapı tokmakları, menteşeler, mobilya kulpları, elektrik anahtarları, çekme kolları, elektronik kilit sistemlerinden de RFID Temassız Kartlı Otel Kilit ve Aksesuarları, Ofis Tipi Parmak İzli ve Otel Tipi RFID Kilit Sistemleri gibi ürünlerin üretimini, satışını ve ihracatını yapmaktadır.

#kapı kolu #elektronik kilit #otel kilit #kartlı kilit #menteşe


Benzer Firmalar