Simge Temizlik


Mimar Sinan Cad. Menderes Sok. No. 17 A  Soğanlık Kartal

Telefon1: 0216 452 81 44

Telefon2: 0212 590 11 31

Fax: 0216 309 21 61

Web: www.simgetemizlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ÇEVRE SAĞLIK ve TEMİZLİK HİZMETLERİ
Firmamız yıllardır İstanbul genelinde çeşitli hizmetler sunmaktadır .
Amacımız ev,işyeri ,lokanta, restaurant okul,fabrika ve üretim tesisleri sahip, sorumlu yöneticilerinin ihtiyaçlarını bir çatı altında toplamak. Su deposu temizliği, böcek ilaçlaması, baca , kazan , havalandırma temizliği ve bakımı , yangın tüpü montajı dolum , bakımı , çelik baca imalatı.
Amacımız insanların birden fazla yaptıracağı işi bir çatı altına toplayıp bir tek telefonla garantili ve güvenle yaptırabilmesidir.
Binada yaşayan insanların mal ve can güvenliği için.Bina sahip yada yöneticilerinin Baca ve kazan temizliği yaptırmaları zorunludur. baca ve kazan bakımlarınızı yaptırdığınız taktirde hem yakıttan tasarruf eder hem güvende olursunuz.
Bazı binalarda ortak kullanılan su depoları binada yaşayan insanların sağlığı açısından 6 ayda bir su depolarının temizletilmesi ve dezenfekte edilmesi gerekmektedir .Banyo yaparken , dişlerimizi fırçalarken çay ve yemek yaparken kullanılan suyun hijyenik olması sağlığımız açısından çok önemlidir.
Haşereyle mücadele çok önemlidir .Eğer bilinçli ve doğru ekipman kullanılırsa yaşadığımız ortamları haşerelerle paylaşmak zorunda kalmayız düzenli ilaçlamalar sayesinde yaşadığımız ortamları haşerelerden korur ve temizleriz
Yangın söndürme cihazı montaj bakım ve dolumu yangına erken müdahale çok önemlidir.
Her yangın ilk müdahalede büyümeden mal ve can kaybı olmadan kolayca söndürülebilir.
Çelik baca imalatı ve baca tadilatı.
Havalandırma temizlik ve bakımı.
        Yukarıda konu edilmiş iş sahalarında firmamız deneyimli ve yetkili ekiplerle gerekli ekipmanlarla hizmet vermekteyiz yaptığımız her işi kurallara uygun insan sağlığını ve hayatını düşünerek firmamız garantisi altında yapılmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

baca temizleme kazan temizleme yağlı kanal temizliği ızgara bacası temizleme havalandırma havalandırma kanalı temizliği su deposu temizleme dezenfekte kılorlama haşere ilaçlama kene ilaçlama kokusuz insan sağlığına zararsız ilaçlama yangın söndurme tüpleri montaj bakımı

# # # # #


Benzer Firmalar