Pro-Tes müh.ltd.şti.


dereboyu cd 63/3 mecidiyeköy

Telefon1: 0212 217 32 87

Telefon2:

Fax: 0212 356 94 51

Web: www.pro-tes.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:22 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz 1991 den itibaren doğalgaz, ısıtma, klima, sanayi ve endüstriyel tesislere ait doğalgaz tesisatı ve ticari (lokanta, fastfood, AVM ) doğalgaz ve mekanik tesisat uygulama ve taşeronluğu yapmaktadir.İGDAŞ yetkili firmasıdır, Ayrıca doğalgaz tesisat fiyatlarında kampanyamız mevcuttur


Ürün ve Hizmetler

* 1991 yılından faliyette olan firmamız tesisat konusunda tecrübeli mühendis ve ekiplerimizle istanbulda çalışmaktadır. Konut doğalgaz tesisatı, işyeri/AVM doğalgaz tesisatı, fabrikalar için sanayi doğalgaz tesisatı taahhütü yapmaktadır.Teknolojimiz ve bilgi birikimimiz daha ekonomik çözümler sunmak için çabalamaktadır. Çalışma grubumuzda bulunan ekip, formen ve mühendislerimiz mekanik tesisat ile ilgili şantiye işlerine devam etmektedirler. * Mekanik tesisat yapım grubumuz sıhhi tesisat, ısıtma tesisatı, klima tesisat, yangın tesisatı, springler tesisatı, medikal tesisat, buhar tesisatı, kızgın su tesisatılarını yapmaktadırlar.
* Mekanik tesisat proje grubumuz kendi geliştirdiği tesisat programlarıyla birlikte hızlı projeler üretmektedir. SMM belgesi mevcuttur. Yaptığımız belediye ve uygulama projeleri sihhi tesisat projesi, ısıtma tesisat projesi, klima tesisatı projesi, buhar tesisat projesi, endüstriyet tesisat projesi, güneş enerjisi ve alternatif enerji projeleri üretmektedir.
* İmalat grubumuz Sıvı ve Katı yakıtlı Buhar kazanları, SKOÇ Tipi Kızgın su -Sıcak su ve Buhar Kazanları, Siyah veya Paslanmaz saçtan Sıcak Hava Kazanları (Termoblok)– Siyah veya Paslanmaz Bacalar, Katı ve Sıvı yakıtlı Buhar Kazanları, Denge Kabı (Buderus tipi), Dik tip ve Deri İzoleli Boylerler, Serpantinli ve Çift Cidarlı Boylerler, Eşanjörler, Hidroforlar, Su Yumuşatma Cihazları, Hava tüpü, Yakıt, Hava, Degazör, Kondens Tankları, Kum Filtreleri, Genleşme ve Pot depolar, Baca Filtreleri (Su veya Buhar yıkamalı), Separatörler, Akümülasyon Tankları (Galvanizli – Paslanmaz), Çöp Yakma Kazanları ve Çöp Ayırma Tesisleri (% 5 Kül alma) (Deniz Müh. işbirliği ile), Yerinde Kazan yapımı (Doğalgazlı - Kömürlü), Kazan dairesi montaj ve tesisat değişim işleri Yerinde Boyler yapımı (Paslanmaz – Epoksi Boyalı), Boylerin demontaj ve montaj işleri yapmaktayız.

# # # # #


Benzer Firmalar