Demiriz Elektrik


Gençosman Mh. Doğanbey Cd. Akarsu Sk. No:15 Güngören

Telefon1: 0212 610 10 13

Telefon2: 0212 610 04 55

Fax: 0212 610 04 55

Web: www.demirizelektrik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sektörün dev şirketi : Demiriz...

Demiriz 1980 yılında, 40 m2`lik bir atölyede, şirket sahibi Sn. Salih Güven DEMİRİZ`in tek başına regülatör imalatına başlamasıyla kurulmuş oldu.

Demiriz Elektrik`in kaliteden ödün vermeden yaptığı üretim, zaman içinde farklı sektörlerden müşteri portföyünün oluşmasını ve beraberinde bu müşterilerin talepleri doğrultusunda yeni imalatların yapılmasını sağlamıstır. Bu dönemde ark kaynak makınaları, akü şarj redresörleri ve punta kaynak makinaları üretimine de başlayan firmamiz, 1999 yılında kurumsallaşarak DEMİRİZ Elektrik San. Tic. Ltd. Şti. ünvanını almıştır. 1999 yılı Demiriz Elektrik`in gelişiminde yeniliklere imza attığıönemli bir tarihtir. Bu tarihte diğer kaynak makinalarının üretimiyle birlikte, diğer modellerinin, dış estetik ve iç yapısında önemli değişikliklere giderek, pratik, hızlı ve uzun ömürlü ürünlerini tüketicinin beğenisine sunmuştur. 2008 yılının Mart ayında NYAF kablo, coaxial kablolar, telefon kablosu, kaynak kablosu ve makaralı kablo gibi çeşitli kablo imalatına başlayan firmamız, ürün yelpazesini daha da genişletmek istemektedir.

Demiriz, gelişen pazar şartlarında teknoloji araştırmalarına ciddi rakamlar harcayan bir firmadır. Alanında uzman kadrosu ve sahip olduğu yüksek teknolojisiyle Demiriz Elektrik bugün ağır sanayi şartlarında uzun süreli hatasız çalışabilen, yüksek donanımlı, ekonomik, ve ergonomik makinaları üretmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

Satış öncesinde tüketicilerin taleplerini eksiksiz ve zamanında yerine getiren Demiriz , satış sonrasında da müşterilerini yalnız bırakmamaktadır. Deneyimli servis ekibi sayesinde arıza, yedek parça sorunlarına kısa zamanda müdahale edebilen ve müşteri memnuniyetini çalısanlarında temel prensip kabul eden güven esasına dayalı bir firmadır. Kalite ve güvene verdiği önemi ürünlerine de yansıtan Demiriz , ürünlerini TSE ve TSEK kalite serfitikalarıyla üretmektedir. Ayrıca ISO 9001:2000 ve CE kalite belgelerini alma çalışmalarımız devam etmektedir. İstanbul Ortaköy Sanayi Bölgesi`nde 4500 m2 kapalı alanda üretimine devam eden Demiriz Elektrik sürekli gelişmeyi ve yenilemeyi hedefleyen yapısıyla voltaj regülatörleri ve kaynak makinaları konusunda Türkiye`nin üretim devleri arasındaki yerini almıştır.

Demiriz Elektrik`in hedefiyse; dünya pazarlarında öncü marka olmaktır.


Ürün ve Hizmetler

Kaynak Makinaları, Voltaj Regülatörleri, Akü Şarj Redresörleri, Makaralı Kablolar, Kaynak Kabloları, Transformatör, Varyak.

#Kaynak Makinası #Voltaj Regülatörü #Akü Şarj #Varyak Trafo #Kablo Punta


Benzer Firmalar