Artra Mozaik


Gatem Bölgesi 25 Aralık Sanayi Sitesi 8 Ada 5.Tip No:10 Şehitkamil

Telefon1: +90 342-238 3936-37

Telefon2:

Fax:

Web: www.artramosaic.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mozaik çalışmalarımızın geçmişi yedi sene öncesine dayanmaktadır. Geçmişe yaptığımız yolculukta Zeugma antik kentinde çıkan mozaikler bizlere bu sanat dalında ışık tutmuştur.

Bu muhteşem çalışmalar Güneydoğu Anadolu ve Türkiyenin güneyinde yeryüzüne çıkarılmıştır. Gaziantep ve Antakya çevresinde çıkan eşsiz mozaik örnekleri müzelerde yerini almıştır. Kazı çalışmaları hala sürmektedir.

Fırat ve Dicle nehirleri kenarlarından topladığımız taşları keserek bu çalışmalarımızı yapmaya başladık çünkü Helenistik ve Roma dönemi mozaikleri bu bölgedeki taşlarla yapılmıştı. Başlangıçta Mozaik sanatı gözümüze çok kolay gelmişti. Seneler önce yapılan bu örnekleri baz alarak çalışmalara başladığımızda Mozaik sanatının ne denli sırlarla gizli olduğunu anladık. Uzun çalışmalardan sonra bu gizemi yakaladığımıza inanıyorum. Şu anda istenilen her türlü mozaik çalışmalarını yapabilmekteyiz.
Taşlar tamamen doğal renklerindedir ve son derece dayanıklıdır.

Çalışmalarımız geçmişten geleceğe bir ışık tutmakta olup, Roma dönemi çalışmalarını günümüze taşımaktadır.

Evlerimizde, lokanta, iş yerlerinde ya da bahçemizde dekoratif olarak kullanabileceğimiz bu çalışmalar istenilen ebatta yapılabilmektedir.
Aynı zamanda dini mozaik tablolar çalışmalarımız arasındadır.

Bu eski örneklerin yanı sıra özgün çalışmalarımız sizlerin beğenisine sunulmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Mozaik, Heykel, Rolief Pano, Duvar Resimleri, Kabartma Duvar Resimleri, Park Bahçe Çevre Düzenlemeleri, Dekorasyon çalışmaları

#mozaik #heykel #çevre düzenleme #kabartma duvar resim #rölyef pano


Benzer Firmalar