Anasayfa » Oto kiralama » Turizm » ANKARA Oto kiralama » solenlıfe gruop

solenlıfe gruop


bulbuldersı cad 3-b esat

Telefon1: 0312 434 55 07

Telefon2:

Fax: 0312 434 55 08

Web: www.solenlifegroup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Globalleşen dünyanın globalleşen ihtiyaçları, günümüzde araç kiralamayı hayatımızın bir parçası haline getirmektedir. Gerek şirketlerin, gerekse bireylerin araç ihtiyaçlarını karşılayan firmamız, her sınıf araç ihtiyacınızı karşılamaktadır. Araçlarımız 0 - 1 yaş civarında olup kiraladığınız yere teslim veya bulunduğunuz yere teslim gibi değişik alternatifleri de size sunmaktadır.

Gerek şoförlü, gerekse soförsüz kiralayabileceğiniz araçlarımızda, bütün hizmetlerimizde olduğu gibi ekstra temizlik ve konforu bulacaksınız. Bireysel oto kiralamanın yanısıra FILO kiralama hizmetide veren firmamız, şirketinizin araç ihtiyacını özel sigorta seçenekleri ve size uygun şartlarla sunmaktadır. ŞÖLEN LIFE GROUP, müşterilerinin ihtiyaçlarını belirleyerek en uygun araç veya araçlarını müşterinin hizmetine sunmaktadır. Talep edilmesi halinde kişiye özel marka araç temin edilerek, kullanımına sunulur.

VİZYONUMUZ
Araç kiralamak isteyen herkesin aklına ilk gelen, vazgeçilemeyen, lider bir şirket olmak.

MİSYONUMUZ
İhtiyaç anında, hizmetimizi beklentilerin de ötesinde, en yüksek kalitede, en ekonomik, en hızlı, en kolay ulaşılabilir şekilde ve takip edilebilir bir iş modeliyle müşterilerimize sunmaktır.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar