arda harman tuğla


sakintepe mah. alirıza efendi cad.no99

Telefon1: 0 222 338 08 86

Telefon2: 0 532 250 77 69

Fax: 0 222 338 08 86

Web: ardaharmantuğla.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1968
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Ürünlerimizi görmek için tıklayın.1968 yılından bu yana faaliyet gösteren firmamız harman tuğla imalatının yanı sıra restorasyon ve izolasyon alanlarında da uzmanlaşmıştır.


Restorasyon

Tarihi binaların restorasyon çalışmalarında kullanılmak üzere istenen şekil ve ebatta harman(elkesme) tuğla üretmekteyiz. İmal ettiğimiz tuğla çeşitleri sadece el işçiliği ile yapılmaktadır, buda tarihi eserlerin dokusunu bozmadan restorasyon yapılmasına olanak vermektedir. Bunun nedeni ise üretimimizin yüzyıllardan beri aynı şekilde hiçbir teknoloji kullanılmadan sadece el sanatı ile yapılmasıdır. Ürünlerimizin kullanıldığı bazı restorasyon çalışmalarını görmek için buraya tıklayabilirsiniz.



İzolasyon

Bu güne kadar bir çok büyük projede yer alan firmamız, “Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı”, “Eskişehir tranvay yer altı kablo izalasyonu” , “Ankara-Eskişehir hızlı tren yeraltı kablo izolasyonu”, gibi bir çok projede başarıyla çalışmıştır.


Ürün ve Hizmetler

harman tuğla, antik tuğla, dolu tuğla, izalasyon tuğla, kara tuğla, takoz tuğla, ermenı tuğla, çingene tuğla, das, ce, eskişehir, inşaat malzemeleri

#harman tuğla #takoz tuğla #kara tuğla #izalasyon tuğlası #resterasyon tuğlası


Benzer Firmalar