Cet Muhendislik


Baris mah ankara cad no 9/2

Telefon1: 0212 871 51 02

Telefon2:

Fax: 0212 871 51 04

Web: dustexturkey.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

CET Mühendislik Makine San. ve Tic. Ltd. Şti. toz toplama ve ürün geri kazanımı alanında, tasarımdan anahtar teslim projelere kadar geniş bir yelpazede hizmet vermektedir.
Tüm faaliyet alanlarımızda yüksek teknolojiden faydalanarak müşteri memnuniyetini sağlamak, ihtiyaçlara uygun, çağdaş verimli ve sorunsuz tesisler oluşturmak ana hedefimizdir. Bu amaçla dünya piyasasında toz toplama ve ürün geri kazanımı konusunda en son teknolojilerin mimarı konumundaki Dustex Corporation firmasının lisansı altında toz toplama üniteleri ve sistemde kullanılabilecek fan, kanal donanımı, kollektör gibi, her türlü yardımcı ekipmanın imalatı yapılmaktadır.
Cet Mühendislik merkezi Georgia Atlantada bulunan kuruduğu 1947 yılından bu yana hava kirliliği kontrolu endüstrisinin Amerika Bileşik Devletlerindeki en etkin firması olan Dustex’in Türkiye , Akdeniz ve çevre bölgelerdeki onaylı lisanslı üreticisidir.
Cet Mühendislik konusu ile ilgili tasarım , projelendirme ve teknik danışmanlık hizmetlerini Dustex Corporation firmasının uzun yıllar boyunca elde ettiği bilgi birikimi yardımı ile ülkemiz ve çevre ülkelerde bulunan sanayinin emrine sunmaktadır .


Ürün ve Hizmetler

Torbalı Toz Toplayıcılar
· HT Tipi Jet-Pulse Toz Toplayıcılar .
· Silkeleyicili Tip Toz Toplayıcılar .
· Uzaktan Venturili 3000 Serisi Toz Toplayıcılar
· Silo Tipi Toz Toplayıcılar
Kartuş Tipi Toz Toplayıcılar
Dustexin patentli dik tip kartuşlu filitreleri
Mekanik Tip Toz Toplama Üniteleri - Siklonlar

# # # # #


Benzer Firmalar