DAĞHAN TELEKOM


Büklüm sokak 9/10 KAVAKLIDERE ANKARA

Telefon1: 0 312 4179694

Telefon2:

Fax: 0 312 4179694

Web: www.daghantelekom.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sayın Yetkili;
Günümüz koşullarında fabrikalara ve şirketlere çok ağır bir yük olan telefon faturalarına internet üzerinden görüşme tarifelerimizle ucuz ve ekonomik bir çözüm üretmekteyiz.
Sistemimizde ucuz görüşmenin dışında cihazımızın takılı olduğu tüm şubelerinizle de ücretsiz görüşme yapabilirsiniz.
Sistemimizin bir diğer özelliği de dünyanın neresini ararsanız arayın normal telekom fiyatlarının çok altında bir ücret ödüyor olmanızdır.
Ekte size Türkiye içi ve ülkelerarası tarifelerimiz ile cihaz fiyatlarımızı sunmaktayız.
Teklifimizin uygun karşılanmasını ümit eder, yeni gelişmelerde sizlerde beraber çalışmaktan memnunluk duyacağımızı bildiririz.
Saygılarımızla;
DAĞHAN TELEKOM
L. Hale TUNCAY
Büklüm sokak 9/10
Kavaklıdere / Ankara
0 312 4179694






SİSTEMİMİZİN ÇALIŞMA PRENSİPLERİ:

Sistemimiz bir Dağhan Telekom çalışması olup Türkiye çapında hizmet vermektedir. Tamamen resmi ve lisanslı olarak çalıştığımız için iletişim konusunda hizmetlerimizden her zaman faydalanabilirsiniz. Sistemimize girmek için sadece internet hattınızın olması yeterlidir.
ADSL modeminize bağlayacağımız voip gateway cihazımız santralinize veya direk hattınıza kolaylıkla bağlanabildiği için anında sistemimizi kullanmaya başlayabilirsiniz.
Sistemimiz internet bazlı olduğu için, konuşmalarınız ses olarak değil kodlanmış paketler halinde gönderildiği için, ses kalitesi yüksek ve nettir.
Sistemimiz ve firmamızın tanıtımının olduğu sitemiz www.daghantelekom.com.tr ‘de bizimle ilgili bilgiler bulabilirsiniz.
Abonelerimiz sitemizden kendi kullanıcı adı ve kullanıcı şifresi ile tüm görüşmelerinin tutarlarını, anlık olarak takip edebilmektedir.
Cihazlarimiz 2-4-8 ve daha üstü hatlara sahiptir. Tek bir internet hatti ile ses kaliteniz düşmeden istediğiniz kadar dış hat kullanabilirsiniz. Dışarıya görünmesini istediğiniz numara cihazımıza kodlanabildiği için arama yaptığınız kişiler sizin görünmesini istediğiniz numaranızı görebilecektir.
Sistemimiz ön ödemelidir. Size istediğiniz miktarda görüşme ücreti yükleneceği için ödemeleri daha rahat takip edebilme imkanınız olacaktır. Ay sonunda gelecek sürpriz faturaları beklemeyecek anlık takip edeceğiniz görüşmelerinizi istediğiniz gibi sınırlayabileceksiniz.


Fiyat listesi:
Siz müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için Dağhan Telekom olarak en ekonomik görüşme ücretlerini sizlere sunmaktayız.. Dakika bazı konuşma fiyatlarımız ise aşağıda verilmiştir. GSM tarifelerimiz ise aynı şebekeden birbirini aramakla aynı hatta daha ucuza gelmektedir. Cep telefonlarında ÖİV % 25 iken bizde %15 olarak hesaplandığı için ucuz görüşme imkanından 15 saniyelik atış periodlarında konuşabilirsiniz.
Türkiye İçi : 0.059
Gsm Tarifeleri:


Ürün ve Hizmetler

TELEKOM VOİP CİSCO TEKNIK SERVİS & PC DONANIM KIRTASİYE CAMERA SİSTEMLERİ

#TELEKOM #VOİP CİSCO #TEKNIK SERVİS #PC DONANIM #KIRTASİYE CAMERA SİSTEMLERİ


Benzer Firmalar