Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » GAZİANTEP Gıda sanayi » SÜPHAN TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET AŞ

SÜPHAN TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET AŞ


3. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ CELAL DOĞAN BLV 32 BAŞPINAR

Telefon1: +903423379050

Telefon2: +903423379051

Fax: +903423379055

Web: www.suphan.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SUPHAN TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET AŞ
SUPHAN UN 1970 yılından beri gıda sektöründe faaliyet göstermektedir. Sektörde yüksek kalitede un ve irmik üreticisi olarak bilinmektedir.
Süphan un hakkında detaylı bilgi için web sayfamızı inceleyebilirsiniz. Firmamız Türkiye’nin önemli un ve irmik üreticilerindendir.
Suphan Un tüm Türkiye’nin önde gelen bisküvi, makarna üreticileri, fırınlar ve unlu mamül üreticileri tarafından kalitesi ve sürekliliği ile bilinen ve tercih edilen bir marka olarak faaliyetini her geçen gün yüksek kalite standartlarıyla arttırarak sürdürmektedir. Bunun yanında markamız dünyada birçok ülkede aranır ve tercih edilir hale gelmiştir. Süphan Un olarak başta ABD, Japonya, Tayland, Singapur, Filipinler, Ürdün, Irak, Afganistan, Güney Afrika, olmak üzere tüm dünyada 50 den fazla ülkeye yaptığı ihracatıyla ülkemizin gurur kaynağı olmuştur.
Öncelikli amacımız, iç piyasamıza ve uluslararası müşterilerimize en iyi şekilde hizmet etmektir. Bunun için buğday unu kalitemiz, tecrübeli personelimiz tarafından uygulanan uluslararası kalite kontrol teknikleri ile sürekli olarak takip edilmektedir.
Ürünlerimiz ile ilgili soru, öneri, düşünce ve siparişlerinizi e-mail yoluyla bize iletebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

un, buğday unu, irmik, tip 550, tip 650, tip 850, ekmeklik, pastalık, baklavalık, çöreklik, böreklik, makarnalık, eriştelik, tandırlık un, jelatinize un, gelatinized un, kurutulmuş un, paket un, wheat flour, semolina, wheat flour for pastry, cakes, noodle, macaroni, chapati, gelatinized wheat flour, dried wheat flour, wheat flour for home usage

#buğday unu #irmik #wheat flour #semolina #gelatinized flour


Benzer Firmalar