Anasayfa » Halı kilim » Mobilya ve Dekorasyon » İZMİR Halı kilim » Kromtaş Makina Sanayii

Kromtaş Makina Sanayii


5646 Sk. No:8 Çamdibi / İZMİR

Telefon1: 232 469 69 64

Telefon2:

Fax: 469 68 66

Web: www.kromtasmakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:27 (Yönetici:5 | Memur:2 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


HALI YIKAMA MAKİNASI

Kromtaş Makina Sanayii`nin öncelikli hedefleri üretilen makinelerin kullanışlı ve kaliteli olmasıdır. Tasarımdan makinelerimizin üretimine kadar her aşamada malzeme ve işçiliğimizin kalitesi ön planda tutlmaktadır. Ayrıca çalışma sırasında doğaya ve insana verilebilecek zararların ortadan kaldırılması insana ve çevreye saygı bağlamında üretim ve kalite politikamızın her aşamasına yansımaktadır.

Üretimi gerçekleştiren personelimizin iş sağlığı ve güvenliği en üst düzeyde sağlanmaktadır. Üretim sırasında hem çalışanımıza hem makinelerimizin üretim aşamalarına kötü yansıyacak hiçbir olaya müsaade edilmemekte ve tüm tedbirler alınacak biçimde üretim gereçekleştirilmektedir.

Bu yüzdendir ki Kromtaş Makina`da üretilen makineleri şirketimizin kalite güvencesine itimat ederek gönül rahatlığı ile ve güvenle kullanabilirsiniz.

Kromtaş Makina Sanayii Halı Yıkama Makinaları , Halı yıkama makinası , hali yikama makinesi , hali yikama makineleri , Rulo Santrifüj Halı Sıkma Makinaları , Halı Poşetleme ve Tozalma Makinaları imalatına Yüksek Teknoloji ile devam etmektedir. Halı yıkama makinaları sektöründe halı yıkama makinaları imalatında öncülük yapan firmamız kaliteli ürün üretmeyi hedef haline getirmiştir.
HALI YIKAMA MAKİNALARI


Ürün ve Hizmetler

FİRMAMIZ 1992 YILINDAN BU YANA TEKSTİL, GIDA MAKİNELERİ VE ÖZEL MAKİNE PROJELERİ YAPIMI İLE İLGİLİ FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR. 2003 YILINDA POLEN HALI YIKAMA FABRİKASINI FAALİYETE GEÇİRMİŞTİR. KROMTAŞ MAKİNE KENDİ HALI YIKAMA FABRİKASINDA KARŞILAŞTIĞI SORUNLARDAN YOLA ÇIKARAK 1 YIL İÇERSİNDE KENDİ HALI YIKAMA MAKİNESİNİ YAPMIŞTIR. HALI YIKAMA MAKİNESİ KONUSUNDA DEV ADIMLAR ATARAK HALI YIKAMA İŞLEMLERİNDEKİ TÜM SORUNLARI ORTADAN KALDIRAN MAGNUM VE KLASİK HALI YIKAMA MAKİNELERİNİN 2004 YILINDA ÜRETİMİNİ GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR. FİRMAMIZ, HALI YIKAMA FABRİKASINA SAHİP OLDUĞU İÇİN BİR HALININ NASIL YIKANMASI GEREKTİĞİNİ PROFESYONEL ANLAMDA BİLMEKTEDİR.BU YÜZDENDİR Kİ HALI YIKAMA FABRİKAMIZIN İZMİR`DE BU ALANDA HAKLI BİR LİDERLİĞİ VARDIR. İDEALİMİZ ; TEKSTİL VE GIDA MAKİNELERİMİZDE OLDUĞU GİBİ HALI YIKAMA MAKİNELERİ ALANINDA 2004 YILINDA BAŞLATTIĞIMIZ PROJEYİ EN İYİ NOKTALARA GETİRMEK VE TÜRKİYE ÇAPINDA BU ALANDA EN İYİ SATIŞ VE SERVİS AĞINA SAHİP OLABİLMEKTİR.

#halı yıkama makinası #halı yıkama makinaları #halı yıkama makinesi #halı yıkama makineleri #halı yıkama makina


Benzer Firmalar