fers kimya


urfa yolu üzeri 10 km akyıl tekstil içi

Telefon1: 412 255 0074

Telefon2:

Fax: 00000000

Web: www.ferskimya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:13 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2008 başı itibari ile faaliyete geçen yeni ve modern altyapıya sahip tesislerimizde müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz.

Firma olarak ana prensibin, ürün arkasından devam etmesi gereken hizmetin ve destek sürecini devam ettirmek olduğunun farkındayız. Bu yüzden müşteri temsilcilerimiz ve konularında uzman teknik personelimiz 7 gün 24 saat müşteri ihtiyaçlarına cevap vermek üzere hazır beklemektedir.

Firmamız ürünlerimizle birlikte kullanılabilen her türlü yardımcı teknik malzeme ve üniteleri bedelsiz olarak siz müşterilerine sunmakta zaman kaybı ve gereksiz tüketimin önüne geçmektedir. Bu aynı zamanda kullanım kolaylığını da beraberinde getirir.. Teknik yetkili arkadaşlarımız her istenildiğinde seminer tarzında veya uygulamalı tanıtım yöntemi ile personel eğitiminize yardımcı olurlar.

Sahip olduğu yapısal özellikleri ve ürün standartlarıyla FERS KİMYA sektöründe yenilikler ve atılımların yeni odağı olmuştur.

Tüm bu özelliklerimiz sizin gibi nitelikli ve saygın firmalar ile birleştirilmesi yegane dileğimizdir.



Ürün ve Hizmetler


sıvı bulaşık
FERS Sıvı Bulaşık 750gr. 5kg. 30kg. Alkolsüzdür. EXTRA YAĞ SÖKÜCÜ FORMÜLÜ SAYESİNDE İNATÇI YAĞLARI KOLAYCA YOK EDER. HOŞ ELMA AROMASI İLE KÖTÜ KOKULARI GİDERİR. CİLDİNİZDE İRİTASYONA SEBEBİYET VERMEZ.
sıvı sabun
FERS Sıvı El Sabunu 500gr. 5kg. 30kg
yağ çöz
FERS YAĞÇÖZ 1kg. 30kg.
kireç çözen
FERS KİREÇ ÇÖZEN 1kg. 30kg.
halı şampuanı
KÖPÜREN; Her cins halı, döşeme ve kumaş kaplı yüzeylerde güvenle kullanabileceğiniz köpüren halı şampuanıdır. Üstün temizleme gücüne sahiptir. Halının ve kumaşın dokusuna zarar vermez. MATİK; Tamamen sentetik ve yünden yapılmış her türlü halının püskürtme/emme yolu ile temizlenmesinde kullanılan köpüksüz halı yıkama maddesidir. 5 Lt suya 1 çay bardağı karışım ile Halının derinliklerine işlemiş tüm kirleri üstün temizleme gücü ile tamamen söker.
sıvı ovma
FERS SIVI OVMA KREM LİMONLU 750 GR. ÖZEL FORMÜLÜYLE LAVABO, FAYANS, BANYO,KARO VE MUTFAK EŞYASINI ÇİZMEDEN TEMİZLER VE PARLATIR. EŞSİZ LİMON KOKUSUYLA HOŞ OLMAYAN KOKULARI YOK EDER VE HİJYEN SAĞLAR.
camsil
FERS CAM TEMİZLEYİCİ 500gr. 5kg. 30kg. ANTİ-STATİK ETKİSİYLE YÜZEYDE TOZ BİRİKİMİNİ VE BUĞULANMAYI ÖNLER,KİR BİRİKİMİNİ ENGELLER. KOLAY KULANILAN TABANCALI ŞİŞESİ İLE TÜM CAM YÜZEYLERDE ETKİLİ TEMİZLİK SAĞLAR VE PARLAKLIK VERİR
deterjan, sıvı sabun, sıvı bulaşık, çamaşır suyu, kireç çözen, mekanik temizleme tozu, sıvı krem, camsil, köpük, köpük sabun, yumuşatıcı, tuz ruhu, kireç çözen, yağ çözücü, endüstriyel sıvı bulaşık, endüstriyel parlatıcı, oto bakım ürünleri

#deterjan,sıvı sabun #temizlik ürünleri #çamaşırsuyu,camsil #sıvı bulaşık,yağ çöz #tuz ruhu


Benzer Firmalar