AVRUPA KLİMA BEYAZ EŞYA SERVİSİ


merkez mah akasya sok no 35

Telefon1: 0212 689 00 52

Telefon2: 0536 794 43 49

Fax: 0554 253 01 79

Web: www.avrupaklima.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AVRUPA KLİMA BEYAZEŞYA SERVİSİ



SAYIN MÜŞTERİMİZ ARADINIZ HİZMET BURDA

MİTSUBİSHİ - SHARP - TRONİC- SİGMA - MİDEA -BERETTA

ARÇELİK – BEKO- VESTEL- SAMSUNG- FUJİ - BOSCH - KLİMA -BEYAZEŞYA

SERVİSİ www.avrupaklima.com MSN:AVRUPAKLİMA@HOTMAİL.COM
0536 794 43 49

Merkez Servis Kayıt : 0212 689 00 52 gsm: 0536 794 43 49

CEP : 0554 253 01 79


NEDEN ÖZEL SERVİS ?,Çünkü Daha Hızlı Ve Daha Ekonomik ….

SPLİT KLİMA - KANALLI SİSTEMLER - MERKEZİ SİSTEM

KLİMA MONTAJI - KLİMA BAKIMI - YER DEĞİŞİMİ - GAZ İLAVESİ

TÜM BEYAZ EŞYA & SERVİSLERİ İTİNALI VE GARANTİLİ

YAPILMAKTADIR..

saygılarımızla

tel= 0536 794 43 49 / 0554 253 01 79

BEYAZ EŞYA SERVİSİ

Buzdolabı onarım servisi, çamaşır makinesi onarım servisi, bulaşık makinesi onarım servisi, şofben onarım servis, ocak onarım servisi, fırın onarım servisi, elektrik süpürgesi onarım servisi, klima, tamir, onarım, bakım, ile hizmetinizdeyiz. Doğalgaz dönüşümü yapılır.
BÖLGENİZİN TEK VE HIZLI SERVİSİ
MARKALAR
ARÇELİK, BEKO, BOSCH, SIEMENS, PROFİLO, AEG, VESTEL, INDESİT,
ARİSTON, FAKİR, SAMSUNG,
KLİMA MARKALARIMIZ
ALARKO, TEKNOSA, SAMSUNG, YORK, LG, MITSUBİSHİ MOTORS, RUBENİS, HİCON, GENERAL ELEKTRİC, PANASONİC
klima bakım onarım tamir montaj ve de montaj yapılır.
Beyaz Eşya Servisi
beyaz eşya servisi olarak amacımız Her zaman siz müşterilerimize en uygun en hızlı en ekonomik en kaliteli servis imkanımızı sunmaktır. Sizlerin memnuniyeti öncelikli hedefimizdir
buzdolabı camasır makinesi bulasık makinesi klima elektirkli süpürge ocak set üstü ocak sofben termosifon kücük ev aletleri tamir onarım ve bakım ile hizmetinizdeyiz.
bölgenizin en hızlı en ekonomik tek servisiyiz.
kullandığımız yedek parcalarımız Orijinal olup 1 yıl garatilidir.
. her türlü arıza ve problemleriniz mobil servisimizle sizlere en hızlı şekilde ulasarak giderilecektir..
Misyon
misyonumuz beyaz eşya servisi olarak
müşterilerimizin hizmetimizle memnuniyetlerini ve güvenlerini kazanmaktır. 20 yıllık tecrübemiz ve uzman ekip kadromuzla sizlere 7/24 saat hızlı kaliteli ekonomik hizmet vermektir. Internet destek hattı telefon destek hattı ile sikayet öneri ve sorularınız için her zaman emrinizdeyiz.

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.


Buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, ve klima tamirinde enkaliteli ve güvenilir hizmeti vermeyi hedefliyoruz.


Ayrıca sürekli değişen teknoloji ile kendimizi de eğitiyor, geliştiriyor ve memnuniyetinizin en yüksek düzeyde olmasını sağlıyoruz.

Size de hizmetvermekten büyük bir mutluluk duyacağımızı belirtir saygılar sunarız.

NOT: HER SEMT’E SERVİSİMİZ VARDIR!!!


Ürün ve Hizmetler


buzdolbı camaşır makinası
kulanılmış ikinci el mamüler.
AVRUPA KLİMA BEYAZEŞYA SERVİSİSAYIN MÜŞTERİMİZ ARADINIZ HİZMET BURDAMİTSUBİSHİ - SHARP - TRONİC- SİGMA - MİDEA -BERETTAARÇELİK – BEKO- VESTEL- SAMSUNG- FUJİ - BOSCH - KLİMA -BEYAZEŞYASERVİSİ WWW.AVRUPAKLİMA.COM MSN:AVRUPAKLİMA@HOTMAİL.COM0536 794 43 49Merkez Servis Kayıt : 0212 689 00 52 gsm: 0536 794 43 49 CEP : 0554 253 01 79NEDEN ÖZEL SERVİS ?, Çünkü Daha Hızlı Ve Daha Ekonomik ….SPLİT KLİMA - KANALLI SİSTEMLER - MERKEZİ SİSTEMKLİMA MONTAJI - KLİMA BAKIMI - YER DEĞİŞİMİ - GAZ İLAVESİTÜM BEYAZ EŞYA & SERVİSLERİ İTİNALI VE GARANTİLİ YAPILMAKTADIR..saygılarımızla avrupa klima beyaz eşya servisi tel= 0536 794 43 49 / 0554 253 01 79BEYAZ EŞYA SERVİSİ Buzdolabı onarım servisi, çamaşır makinesi onarım servisi, bulaşık makinesi onarım servisi, şofben onarım servis, ocak onarım servisi, fırın onarım servisi, elektrik süpürgesi onarım servisi, klima, tamir, onarım, bakım, ile hizmetinizdeyiz. Doğalgaz dönüşümü yapılır. BÖLGENİZİN TEK VE HIZLI SERVİSİ MARKALAR ARÇELİK, BEKO, BOSCH, SIEMENS, PROFİLO, AEG, VESTEL, INDESİT, ARİSTON, FAKİR, SAMSUNG, KLİMA MARKALARIMIZ ALARKO, TEKNOSA, SAMSUNG, YORK, LG, MITSUBİSHİ MOTORS, RUBENİS, HİCON, GENERAL ELEKTRİC, PANASONİC klima bakım onarım tamir montaj ve de montaj yapılır. Beyaz Eşya Servisi beyaz eşya servisi olarak amacımız Her zaman siz müşterilerimize en uygun en hızlı en ekonomik en kaliteli servis imkanımızı sunmaktır. Sizlerin memnuniyeti öncelikli hedefimizdirbuzdolabı camasır makinesi bulasık makinesi klima elektirkli süpürge ocak set üstü ocak sofben termosifon kücük ev aletleri tamir onarım ve bakım ile hizmetinizdeyiz. bölgenizin en hızlı en ekonomik tek servisiyiz. kullandığımız yedek parcalarımız Orijinal olup 1 yıl garatilidir. . her türlü arıza ve problemleriniz mobil servisimizle sizlere en hızlı şekilde ulasarak giderilecektir.. Misyon misyonumuz beyaz eşya servisi olarak müşterilerimizin hizmetimizle memnuniyetlerini ve güvenlerini kazanmaktır. 20 yıllık tecrübemiz ve uzman ekip kadromuzla sizlere 7/24 saat hızlı kaliteli ekonomik hizmet vermektir. Internet destek hattı telefon destek hattı ile sikayet öneri ve sorularınız için her zaman emrinizdeyiz. Beyaz eşya servisi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, ve klima tamirinde enkaliteli ve güvenilir hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Ayrıca sürekli değişen teknoloji ile kendimizi de eğitiyor, geliştiriyor ve memnuniyetinizin en yüksek düzeyde olmasını sağlıyoruz. Size de hizmetvermekten büyük bir mutluluk duyacağımızı belirtir saygılar sunarız. NOT: HER SEMT’E SERVİSİMİZ VARDIR!!!

#klima sevis #beyzeşya servis #arcelik #bosch #aeg


Benzer Firmalar