Anasayfa » Elektronik » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » İSTANBUL Elektronik » TESTO Elektronik ve Test Ölçüm Cihazları Ltd.

TESTO Elektronik ve Test Ölçüm Cihazları Ltd.


Prof. Dr. Bülent Tarcan Cad. Vefa Bayırı Sok. No:7 Gayrettepe İş Mrk. C / Blok K.3 D.5 Gayrettepe

Telefon1: 0212 217 01 55

Telefon2:

Fax: 0212 217 02 21

Web: www.testo.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:26 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya

TESTO Elektronik Ltd. Şti. elektronik test ve ölçüm cihazları konusunda satış, montaj, teknik servis ve kalibrasyon hizmetleri veren ISO 9001:2000 belgeli bir Alman şirketidir. Cihazların tamamı TESTO GmbH. tarafından Almanya’da ileri teknolojili tesislerde üretilmektedir.

Firmamız ayrıca, ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, HACCP, CFR21 gibi kalite güvence ve kontrol sistemlerinin temel gereksinimlerinden bir tanesi olan ölçüm cihazlarının kalibrasyonu konusunda TÜRKAK onaylı, ISO 17025 belgeli kalibrasyon laboratuvarında sıcaklık, nem, hava hızı, basınç ve baca gazı parametreleri ile ilgili olarak “kalibrasyon hizmetleri” vermektedir.

Hedefimiz, gelişen teknoloji ile orantılı müşteri taleplerini alternatifler sunarak karşılamaktır. Gelişen teknoloji, enerji ihtiyaçlarının artması ve enerjinin pahalılaşması, hammadde maliyetlerinin yükselmesi, firmaları verimi arttırmaya yönelik arayışlara itmiştir. Genel fiziksel değişkenler, verim için temel faktörlerdir. Bu bağlamda, testo, kalitesi ve satış sonrası servis desteği ile profesyonel çözüm ortağıdır. Günümüzde kalite, müşteri odaklılığın temel faktörlerinden bir tanesidir. Firmaların araştırma geliştirme merkezleri daha iyi ve kaliteli ürünün daha verimli ve uygun koşullarda üretilmesi için çalışmakta, kalite güvence bu koşulları sağlamakta, kalite kontrol sağlanmış koşulları denetlemektedir. Testo, bu birimlerin ihtiyaçları olan portatif, uzun süreli kayıt ve izleme sistemleri için her türlü alternatifleri sunabilmektedir.

Tüm bu bilgilerin ışığında biz, müşterilerden gelen talepleri uzman kadromuzla, optimum çözümler sunarak karşılayan, çalıştığımız firmalar ile uzun süreli ticari ortaklıklar kurmayı hedefleyen profesyonel bir ekibiz.


Ürün ve Hizmetler

ELEKTRONİK ÖLÇÜM CİHAZLARI

- Termal kamera
- Sıcaklık (temaslı&temassız ölçüm)
- Nem
- Datalogger (sıcaklık ve nem kaydedici)
- Hava hızı ve debisi
- Basınç
- Baca gazı ve yanma verimliliği
- Devir (rpm) / osilasyon
- Kombine cihazlar(sıcaklık/nem/hız/basınç/devir/akım/voltaj/CO/CO2 ölçümleri)
- pH / iletkenlik
- Gaz kaçağı
- Ortamda CO/CO2
- Gürültü
- Işık şiddeti
- Kızartma yağı test cihazı
- Su aktivitesi (aw)

TRANSMİTERLER VE PROSES İNDİKATÖRLERİ

- Sıcaklık
- Nem
- Basınç
- Hava hızı

TÜRKAK ONAYLI, ISO 17025 BELGELİ KALİBRASYON LABORATUVARI (SICAKLIK, NEM, HAVA HIZI, BASINÇ, İ BACA GAZI)

#ölçüm cihazı #termal kamera #enerji analiz #kalibrasyon laboratuvarı #baca gazı


Benzer Firmalar