Anasayfa » İnşaat sanayi » ANKARA İnşaat sanayi » NA-ME Endüstri Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş.

NA-ME Endüstri Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş.


İvedik Organize Sanayi Böl. Aydın Plastikçiler Sitesi, 592.Sok. No:9-11 Ostim/ANKARA

Telefon1: 03123951496

Telefon2: 03123951497

Fax: 03123951498

Web: www.na-me.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

NA-ME Endüstri Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. 1982 yılında kurulmuştur. Paslanmaz Çelik ve Çelik Konstrüksiyon ana faaliyet alanlarıyla imalata başlayan NA-ME A.Ş. 1992 yılından itibaren, KOMPOZİT ve YENİLENEBİLİR ENERJİ Birimlerini de bünyesine katarak yeni ürün gamları oluşturmuştur.
Paslanmaz Çelik ve Çelik Konstrüksiyon Birimimiz başladığı günden bugüne kanopiler, korkuluklar, merdiven basamakları, bayrak direkleri ve özel projelerde detay çözümleri, imalatı, montajı işlerini yapmaktadır.
Kompozit Birimimiz de ise, Molded Islak Döküm Yöntemiyle CTP IZGARA, Santrifüj ve RTM Metodları ile de muhtelif boylarda CTP KONİK DİREK imalatımız devam etmektedir. Müşteri talebi doğrultusunda ağır yük (araç ve forklift vb.) taşıma kapasitesine sahip Polietilen Çelik Takviyeli Izgara Ürününü de 2008 yılı içinde yeni bir ürün olarak oluşturduk.


Yenilenebilir Enerji Konusunda 8 metrelik Konik CTP direklerimiz solar aydınlatma sistemi ile birleştirilmiş ve paket olarak sunulmuştur. Hali hazırda standart üretimlerimiz olan, 4 m ve 8 m `lik CTP Konik Direk ile oluşturtuğumuz sistemleri, günün Koşullarına uygun olarak sunmaktayız. Tamamen bize ait olan, Solar Çakar Şamandıra (Solar İkaz Sistemi) ürünümüzü deniz ve liman trafiğinde ikaz amaçlı olarak kullanıma sunmaktayız.


Ürün ve Hizmetler


1 - ÇELİK ;
1.1 Siyah Çelik: Her türlü çelik konstrüksiyon ve her tür özel proje uygulamaları,
1.2 Paslanmaz Çelik: Paslanmaz çelik korkuluklar, oturma grupları, cephe ve kolon kaplamalar, bayrak direkleri, dekoratif imalatlar, detay çözümleri ve özel proje uygulamaları,

2 - KOMPOZİT ;
2.1 CTP ızgara
2.2 CTP konik direkler
Döküm, el yatırması, RTM gibi üretim teknolojileriyle; her türlü özel proje imalatları gerçekleştirilmektedir.
2.3 Polietilen Çelik Takviyeli Izgara

3 – ENERJİ;
Güneş enerjisinden elektrik üretimi (photo voltaic sistemler), solar sistem aydınlatma, su üstü ikaz ve aydınlatma sistemleri.



#PASLANMAZ ÇELİK #CTP IZGARA #SOLAR ENERJI #POLIETILEN IZGARA #SOLAR ŞAMANDIRA


Benzer Firmalar